V.6 ~ Luftelementet 2/2 ♒️♊️♎️

 ~ Vattuman, tvilling & våg ~ 

Denna vecka kommer att handla om din relation till dina föräldrar.
Det är nämligen så att du har en känslig infekterad relation till någon av dem, mamma eller pappa. Kan möjligen vara en konflikt som är färsk? Eller med båda två. Här vill änglarna förmedla till dig att dina föräldrar älskar dig utifrån deras bästa förmåga och deras förutsättningar. Du får hjälp med att läka tidigare oläkta sår som smärta & sorg som finns här. Är du arg, ledsen eller besviken på dem så är det viktigt att prata om det. För att dels lätta på hjärtat men också för att kunna mötas. Inte begrava det bara och hoppas att det ska försvinna. För det kommer det aldrig göra. Det Följer med dig även om dina älskade finns i himlen.
Kan det så att du har svårt att ta emot eller ge kärlek gentemot andra? I såfall ska du veta att den problematiken bottnar i oläkta känslor gentemot din mamma. Du kan kanske t o m känna rädsla för att ta emot kärlek eller att du känner skuld för att du ber om att få dina behov tillfredsställda såsom närhet, kärlek, ömhet?
Din feminina energi att vara nära dina mjuka känslor kommer från din mamma. Be i sf änglarna om hjälp att hela och läka det här. Och När det gäller din pappa så kommer din maskulina energi från honom, och här är det viktigt att du ska utveckla en stor stark tilltro till dig själv. Din egen förmåga att klara av saker i vardagen, få saker gjort, etc för att sen ge dig ut i världen. Det känns som att Du har ett dåligt självförtroende idag vilket du behöver arbeta med genom att laga de känslomässiga bindningarna till din pappa. Men du ska veta att de inte handlar om dig. du ska veta att dina föräldrar har gjort allt det kan utifrån deras förutsättningar., allt det har trott varit rätt, Även om saker varit fel. Har du dina föräldrar i himlen eller någon av dem, så sänder det en hälsning att de finns med dig varje dag och att de älskar dig. ❤️

Lämna ett svar