Dagens kort

V.5 ~ Vattenelementet 🔮

 ~ Fisk, kräfta & skorpion ~

Denna vecka kommer du att stöta på en del hinder som kan vara utmanande för dig. Antingen blir det som att åka rakt ner i en avgrund eller också lyckas du parera och hålla dig kvar. Det känns lite som att det hänger på hur mycket du vågar utmana dig själv. Hur långt vågar orkar du gå? När du ska koncentrera dig för att fokusera på det du håller på med så störs du av negativa energier omkring dig. Här behöver du stanna upp och fråga dig själv ”hur och varför det gick fel?” Det verkar som en maktkamp i någon form med andra människor. Och du måste möta dessa för att övervinna problemen. Det kan bli en tuff period att ta sig igenom, men bara du är öppen för att försöka se problemet ur fler perspektiv så ska det gå vägen. Sätt inte på dig någon offerkofta, utan stå för det du tycker och tänker men var samtidigt beredd att kunna tänkas ta ev beslut för att kunna ta dig framåt. Det här kan handla om både arbete men även privatliv. Du lär dig något av varje ny människa du möter. Ta med dig det som erfarenhet för framtiden. Detta Kan ha att göra med någon tävling inom någonting. Var bara den du är och ingen annan. Tänk kreativt och försök lysa.
Inom kärlek så händer det någonting. Mentalt, eller en fysisk flytt.Hjärtat ditt befinner sig någon annanstans känslomässigt. Och du ska lyssna på din magkänsla i det här vad som känns rätt eller fel. Är det så att du är singel och letar efter en relation så ska du ut och ’leta’. Din själsfrände väntar på dig.
Men befinner dig i en relation och du känner att n i står still, dag ut och dag in, år efter år ja då är det dags att göra något åt det. Du behöver göra det som ditt hjärta försöker säga dig. vänta inte på att andra ska ta det steget ÅT DIG utan du själv måste ta tag i det. Att upprätthålla en relation levande kräver m a s s o r från båda parter, och båda TVÅ måste vilja kämpa genuint från sitt hjärta annars blir det en envägsrelation ,Och då kämpar du förgäves. Det räcker inte att ’vara’ i relation, du måste investera i den, vara närvarande, fokusera. Då kan den växa o blomstra. Se till dina behov och ha hälsosamt levende. Gå till dig själv, hur har du ni det?❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: