V.5 ~ Vattenelementet 🔼

 ~ Fisk, krÀfta & skorpion ~

Denna vecka kommer du att stöta pĂ„ en del hinder som kan vara utmanande för dig. Antingen blir det som att Ă„ka rakt ner i en avgrund eller ocksĂ„ lyckas du parera och hĂ„lla dig kvar. Det kĂ€nns lite som att det hĂ€nger pĂ„ hur mycket du vĂ„gar utmana dig sjĂ€lv. Hur lĂ„ngt vĂ„gar orkar du gĂ„? NĂ€r du ska koncentrera dig för att fokusera pĂ„ det du hĂ„ller pĂ„ med sĂ„ störs du av negativa energier omkring dig. HĂ€r behöver du stanna upp och frĂ„ga dig sjĂ€lv ”hur och varför det gick fel?” Det verkar som en maktkamp i nĂ„gon form med andra mĂ€nniskor. Och du mĂ„ste möta dessa för att övervinna problemen. Det kan bli en tuff period att ta sig igenom, men bara du Ă€r öppen för att försöka se problemet ur fler perspektiv sĂ„ ska det gĂ„ vĂ€gen. SĂ€tt inte pĂ„ dig nĂ„gon offerkofta, utan stĂ„ för det du tycker och tĂ€nker men var samtidigt beredd att kunna tĂ€nkas ta ev beslut för att kunna ta dig framĂ„t. Det hĂ€r kan handla om bĂ„de arbete men Ă€ven privatliv. Du lĂ€r dig nĂ„got av varje ny mĂ€nniska du möter. Ta med dig det som erfarenhet för framtiden. Detta Kan ha att göra med nĂ„gon tĂ€vling inom nĂ„gonting. Var bara den du Ă€r och ingen annan. TĂ€nk kreativt och försök lysa.
Inom kĂ€rlek sĂ„ hĂ€nder det nĂ„gonting. Mentalt, eller en fysisk flytt.HjĂ€rtat ditt befinner sig nĂ„gon annanstans kĂ€nslomĂ€ssigt. Och du ska lyssna pĂ„ din magkĂ€nsla i det hĂ€r vad som kĂ€nns rĂ€tt eller fel. Är det sĂ„ att du Ă€r singel och letar efter en relation sĂ„ ska du ut och ’leta’. Din sjĂ€lsfrĂ€nde vĂ€ntar pĂ„ dig.
Men befinner dig i en relation och du kĂ€nner att n i stĂ„r still, dag ut och dag in, Ă„r efter Ă„r ja dĂ„ Ă€r det dags att göra nĂ„got Ă„t det. Du behöver göra det som ditt hjĂ€rta försöker sĂ€ga dig. vĂ€nta inte pĂ„ att andra ska ta det steget ÅT DIG utan du sjĂ€lv mĂ„ste ta tag i det. Att upprĂ€tthĂ„lla en relation levande krĂ€ver m a s s o r frĂ„n bĂ„da parter, och bĂ„da TVÅ mĂ„ste vilja kĂ€mpa genuint frĂ„n sitt hjĂ€rta annars blir det en envĂ€gsrelation ,Och dĂ„ kĂ€mpar du förgĂ€ves. Det rĂ€cker inte att ’vara’ i relation, du mĂ„ste investera i den, vara nĂ€rvarande, fokusera. DĂ„ kan den vĂ€xa o blomstra. Se till dina behov och ha hĂ€lsosamt levende. GĂ„ till dig sjĂ€lv, hur har du ni det?❀

LĂ€mna ett svar