V.5 ~ Luftelementet ~ 27/1 ✨

~ Vattuman, tvilling & våg ~ 

Denna vecka kommer att handla om att du har fastnat i dina egna tankar, känslor och rädslor. Du har skapat dig ett eget fängelse som du själv sakta kommer till insikt med. Och du vet inte hur du ska ta dig ur det här. Dina rädslor står dig upp i halsen och är de som styr hela ditt liv hela din tillvaro från att kunna leva ett normalt liv. Du kanske känner ånger gentemot vänner, nära och kära omkring dig men är samtidigt för ”stolt” för att våga erkänna det. Pga att dessa människor från en början troligen har varnat dig. Och med de är du rädd för att bli ratad och bortstött eller t o m dumförklarad. Du vet nog inom dig egentligen vad som är bäst för att du ska må bra, men TROR inte att du har verktygen att klara av och ta ett beslut. Det som du dessvärre behöver göra är just att MÖTA dina rädslor hur tufft de än känns. Det är enda sättet för att du ska kunna övervinna dem.
Vad gäller kärlek så bär du en stor känsla av sorg att du känner en stor förlust av något/någon. Någon betydelsefull person kan ha svikit ditt förtroende. Och det gör ont. Och Du har en stund att läka men glöm inte bort så att du inte fastnar i enbart sorgen. Livet går vidare, och just nu är det kanske detta avbrott som behövs. Du kan välja att sitta i ett hörn och sura och tycka synd om dig själv – vilket det på ett vis är. (även om det såklart är svårt) men på det vis som det egentligen är synd om dig är att du inte själv tycker att du är bättre eller mer värd. Det andra alternativet är att ex Ta hjälp av andra kanske t o m professionell hjälp, då klarar du det garanterat. Bara du bestämmer dig. Du är den enda som kan göra den här förändringen i ditt eget liv. ❤️

Lämna ett svar