Vecka 5 änglainsikt ✨

VILJAN ATT HA ETT ÖPPET HJÄRTA

Änglarna ber dig att du ska öppna ditt hjärta.

Någon i din närhet älskar dig oerhört mycket och försöker på sitt eget sätt att berätta det för dig. Men du kan inte se det ännu för att ditt hjärta är stängt och sammandraget för den här personen.
Du behöver därför medvetet öppna ditt hjärta och sluta att försvara dig. Du har inget du behöver försvara.

Höj dig över dina vanemässiga tankar, känslor och beteenden.

Du kommer att ställas inför en situationen med en situation som kommer att trigga din vanemässiga reaktion till att försvara dig och sluta ditt hjärta och utesluta den personen ur ditt liv.
Änglarna ber dig att när detta händer, ta ett djupt andetag, bli medveten om situationen och öppna ditt hjärta. Detta kommer att resultera i en fantastisk livslång vänskap eller romanistisk relation. Detta är ett val du behöver göra i stunden.

Öppna ditt hjärta redan nu, så blir det lättare sen när den stunden kommer.

Hjärtat har bara två tillstånd. Ett öppet hjärta eller ett stängt hjärta. Alla föds med ett öppet hjärta, utan att välja vem som förtjänar din kärlek och vem som inte gör det. Ofta drar du vi samman och sluter oss när vi upplever stress, som om vi önskar försvara oss mot en yttre kraft. När det här sker så dras hjärtat samman och även andra saker blir hopsnörda, så som: relationer, arbete, ekonomi, hälsa, och livet.
Varför?
För att en stressad situation ger upphov till ett tufft, spänt och sammandraget beteende. Som sen ger upphov till ännu fler stressande situationer.

Botemedlet är att slappna av. Vilket är tvärtemot vår insikt. Därför behöver du medvetet göra ett val i dessa stressande situationer. Istället för att stänga ditt hjärta, försvara dig, bli hård och tuff kan du ta ett medvetet djupt andetag. Så öppna ditt hjärta och be änglarna om hjälp. ❤️

Lämna ett svar