Dagens Kraftdjur ~23/1 skorpionenđŸ’«

~ SKORPIONEN ~ 

Talar om för dig att du Ă€r en modig sjĂ€l, och ger allt i ditt liv men kan samtidigt vara lite svĂ„r att fĂ„ grepp om pga att du kan ha ett ”hemlighetsfullt” beteende. Du Ă€r nĂ„gon som gĂ€rna lever ensam, och samtidigt tar för dig av det som kommer i din vĂ€g, och dĂ„ agerar du blixtsnabbt. SĂ„ ingen annan hinner före. Du Ă€r en mĂ€nniska som kan utstrĂ„la tomhet som (void) en kĂ€nsla av att du inte har nĂ„got vĂ€rde. Vilket ÄR helt fel. Men de Ă€r din kĂ€nsla. Och du vĂ€ljer och visar ocksĂ„ att du stĂ„r ensam i saker, att du vĂ€ljer att genomgĂ„ de mesta ensam. Men för dig handlar det om överlevnad och dĂ„ följer du d i n instinkt som talar om vad du ska göra. Ibland kan du vara lite för het pĂ„ gröten och agera snabbt i situationer utan att tĂ€nka dig för, dĂ€r du inte vĂ€ntar pĂ„ varken förstĂ„else eller förklaringar utan bara agerar i affekt. Smack och sĂ„ Ă€r det över, lever lite efter mottot – du tycker liksom inte att det finns nĂ„gon Ă„tervĂ€ndo. Och attackerar du dĂ„ anser du att det Ă€r lĂ€mpligt just dĂ„ och definitivt pĂ„ ett sĂ€tt dĂ€r du har all makt. Ett stjĂ€rntecken i lejonet fĂ„r jag till mig hĂ€r. ❀

LĂ€mna ett svar