Dagens kort

Dagens kort 23/1 💫

~ SKORPION ~ 

Talar om för dig att du är en modig själ, och ger allt i ditt liv men kan samtidigt vara lite svår att få grepp om pga att du kan ha ett ”hemlighetsfullt” beteende. Du är någon som gärna lever ensam, och samtidigt tar för dig av det som kommer i din väg, och då agerar du blixtsnabbt. Så ingen annan hinner före. Du är en människa som kan utstråla tomhet som (void) en känsla av att du inte har något värde. Vilket ÄR helt fel. Men de är din känsla. Och du väljer och visar också att du står ensam i saker, att du väljer att genomgå de mesta ensam. Men för dig handlar det om överlevnad och då följer du d i n instinkt som talar om vad du ska göra. Ibland kan du vara lite för het på gröten och agera snabbt i situationer utan att tänka dig för, där du inte väntar på varken förståelse eller förklaringar utan bara agerar i affekt. Smack och så är det över, lever lite efter mottot – du tycker liksom inte att det finns någon återvändo. Och attackerar du då anser du att det är lämpligt just då och definitivt på ett sätt där du har all makt. Ett stjärntecken i lejonet får jag till mig här. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: