Dagens kort

Dagens Kraftdjur 22/1 🕊

~ PINGVIN ~

En jungfru får jag är kopplad hit.

Pingvinen säger att du är:

Lite sådär lagom, glad, och lite oberäknelig även om kanske andra människor tror att de vet var dem har dig. Du är en person med massor av energi och klarar av stora folkmängder galant för att du trivs i grupper och att aktivt delta i olika händelser likväl som att du kan stanna upp på en plats och bara njuta av din tid. Pingvinen säger även att den vill lära dig att du i n t e ska ta dig själv på största allvar hela tiden utan du ska se din egen unikhet i vem du faktiskt är. Du behöver försöka vara flexibel och liksom följa mängden, för du har som sagt energin och förmågan att kunna stanna upp och kunna vara i dig själv, m e n du kan också andra stunden kasta dig djupt in i det som ger dig glädje just då eller så väljer du också att bara glida fram som den du är. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: