Dagens Kraftdjur 22/1 🕊

~ PINGVIN ~

En jungfru fÄr jag Àr kopplad hit.

Pingvinen sÀger att du Àr:

Lite sĂ„dĂ€r lagom, glad, och lite oberĂ€knelig Ă€ven om kanske andra mĂ€nniskor tror att de vet var dem har dig. Du Ă€r en person med massor av energi och klarar av stora folkmĂ€ngder galant för att du trivs i grupper och att aktivt delta i olika hĂ€ndelser likvĂ€l som att du kan stanna upp pĂ„ en plats och bara njuta av din tid. Pingvinen sĂ€ger Ă€ven att den vill lĂ€ra dig att du i n t e ska ta dig sjĂ€lv pĂ„ största allvar hela tiden utan du ska se din egen unikhet i vem du faktiskt Ă€r. Du behöver försöka vara flexibel och liksom följa mĂ€ngden, för du har som sagt energin och förmĂ„gan att kunna stanna upp och kunna vara i dig sjĂ€lv, m e n du kan ocksĂ„ andra stunden kasta dig djupt in i det som ger dig glĂ€dje just dĂ„ eller sĂ„ vĂ€ljer du ocksĂ„ att bara glida fram som den du Ă€r. ❀

LĂ€mna ett svar