Dagens kort 22/1 đŸ’«

Jag kÀnner/vill ~ & styrka

Navelchakrat Ă€r andra chakrat som sitter vid naveln och fĂ€rgen kopplat hit Ă€r orange. Fras och affirmation Ă€r ”jag kĂ€nner/vill” ~ det Ă€r kopplat till din barndom, kan ha med tidigare ev trauman att göra, nĂ„got Ă€r i obalans hĂ€r Ă€r det som kommer, att leva i osanning, leva med destruktiva beteenden, tankar, kĂ€nslor, destruktiva relationer osv. Ta in orange i ditt liv och dĂ„ i allt tĂ€nkbart du kan. Textiler, klĂ€der, inredning mm. Fundera över vad Ă€r det du kĂ€nner innerst inne? Vad Ă€r det du vill?

Du behöver anvĂ€nda din styrka till att kunna genomföra nĂ„got som du kĂ€nner eller vill. Plocka fram djuret i dig, lejonet i dig, tyrannen i dig. Du kĂ€mpar och fĂ„r vara stark.. och det Ă€r jobbigt. Men du ska ha med dig att du orkar allt, Ă€ven det jĂ€vligaste stunderna. Du kan bestiga Kebnekaise om du sĂ„ vill! Och dĂ„ menar jag psykiskt! NĂ€r du möter motgĂ„ngar och gör ev misstag sĂ„ bör du frĂ„ga dig sjĂ€lv vad du kan lĂ€ra resp förbĂ€ttra i situationen och hur kan du förĂ€ndra ditt eget beteende? Vad kunde du ha gjort annorlunda. Kanske kunde du i det hĂ€r lĂ€get inte kunnat pĂ„verka det oavsett men du har möjlighet nu att se dina svaga sidor och all möjlighet att utveckla dessa. Man kan sĂ€ga att inget kan bli annat Ă€n bĂ€ttre eftersom du har makten över dig sjĂ€lv. ❀

LĂ€mna ett svar