Dagens kort

Dagens kort 22/1 💫

Jag känner/vill ~ & styrka

Navelchakrat är andra chakrat som sitter vid naveln och färgen kopplat hit är orange. Fras och affirmation är ”jag känner/vill” ~ det är kopplat till din barndom, kan ha med tidigare ev trauman att göra, något är i obalans här är det som kommer, att leva i osanning, leva med destruktiva beteenden, tankar, känslor, destruktiva relationer osv. Ta in orange i ditt liv och då i allt tänkbart du kan. Textiler, kläder, inredning mm. Fundera över vad är det du känner innerst inne? Vad är det du vill?

Du behöver använda din styrka till att kunna genomföra något som du känner eller vill. Plocka fram djuret i dig, lejonet i dig, tyrannen i dig. Du kämpar och får vara stark.. och det är jobbigt. Men du ska ha med dig att du orkar allt, även det jävligaste stunderna. Du kan bestiga Kebnekaise om du så vill! Och då menar jag psykiskt! När du möter motgångar och gör ev misstag så bör du fråga dig själv vad du kan lära resp förbättra i situationen och hur kan du förändra ditt eget beteende? Vad kunde du ha gjort annorlunda. Kanske kunde du i det här läget inte kunnat påverka det oavsett men du har möjlighet nu att se dina svaga sidor och all möjlighet att utveckla dessa. Man kan säga att inget kan bli annat än bättre eftersom du har makten över dig själv. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: