Dagens kort

Dagens Kraftdjur 21/1 💫

~ MYRAN ~ 

Säger till dig att:

Du har ett stort tålamod som person och en e n o r m vilja. När du kämpar för något så kämpar du ända in det sista. Som person är du noggrann och petig. Ditt temperament ska vi inte tala om för du är minsan inte rädd för de människor som är ”större” än dig, det är ju endast en utsida egentligen och du vet att du är del av en grupp eller den som styr en grupp och då kan man ju se det som så att du ändå är störst.
Det är viktigt att du sätter upp ditt mål tillsammans med andra och inte gör dig själv större än vad du är, även om du är i en ledarposition för då måste du vara en del av de andra och ha kunskapen med dig att du faktiskt inte är någonting utan någon annan. Visa att du är det idag, särskilt i det som rör saker som är viktiga för dig. 😇🙏🏻❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: