Dagens Kraftdjur 21/1 đŸ’«

~ MYRAN ~ 

SĂ€ger till dig att:

Du har ett stort tĂ„lamod som person och en e n o r m vilja. NĂ€r du kĂ€mpar för nĂ„got sĂ„ kĂ€mpar du Ă€nda in det sista. Som person Ă€r du noggrann och petig. Ditt temperament ska vi inte tala om för du Ă€r minsan inte rĂ€dd för de mĂ€nniskor som Ă€r ”större” Ă€n dig, det Ă€r ju endast en utsida egentligen och du vet att du Ă€r del av en grupp eller den som styr en grupp och dĂ„ kan man ju se det som sĂ„ att du Ă€ndĂ„ Ă€r störst.
Det Ă€r viktigt att du sĂ€tter upp ditt mĂ„l tillsammans med andra och inte gör dig sjĂ€lv större Ă€n vad du Ă€r, Ă€ven om du Ă€r i en ledarposition för dĂ„ mĂ„ste du vara en del av de andra och ha kunskapen med dig att du faktiskt inte Ă€r nĂ„gonting utan nĂ„gon annan. Visa att du Ă€r det idag, sĂ€rskilt i det som rör saker som Ă€r viktiga för dig. đŸ˜‡đŸ™đŸ»â€ïž

LĂ€mna ett svar