Dagens kort 21/1 đŸ’«

Ny början & auktoritet đŸ’«

Nu stĂ„r du stadigt hĂ€r pĂ„ jorden redo att ta ett steg ut Ă„t vilket hĂ„ll som helst. Du sjĂ€lv bestĂ€mmer hur vĂ€gen ska se ut. Nu gĂ€ller det att kommunicera och uttrycka dig. Och vad sĂ€ger din intuition? Vad kĂ€nner du? Vad ser du? Vad vill du? Precis vad du vill kan ske nu, du har hela livet framför dig. KĂ€nn, se, lyssna inom dig. Ett nytt Ă€ventyr vĂ€ntar pĂ„ dig, men det kan inte börja fören DU tar första klivet ut i vĂ€rlden. Du Ă€r den som behöver ta det hĂ€r första modiga steget och Ă€ven vara beredd nĂ€r du ocksĂ„ gör det. Just nu pĂ„gĂ„r en inre förĂ€ndring inom dig, kĂ€nner du det? Förnekar du det? Förlikar du dig med det? Accepterar du det? För det Ă€r dags! Samtidigt behöver du ta viktiga avgörande beslut och fortsĂ€tta framĂ„t med vishet, tanke och omsorg. Livet försöker stĂ€ndigt att skjuta dig framĂ„t och kommer alltid att göra. Det kĂ€nns skrĂ€mmande men det Ă€r helt fullkomligt normalt. Eftersom Allting nytt ofta Ă€r skrĂ€mmande nĂ€r du ska Ă€ndra riktning i livet eller möta nya saker. Under de hĂ€r skedet Ă€r det inte heller konstigt eller ovanligt om du kĂ€nner dig förvirrad, orolig, eller förlorad och dĂ„ Ă€r det Ă€nnu viktigare att du litar pĂ„ ditt inre och har massor av mod. Av den hĂ€r anledningen sĂ„ vĂ€ljer mĂ„nga att leva kvar dĂ€r det Ă€r för att det Ă€r enklast och ”tryggast”. Men du ska veta att genom din inre vĂ€gledning, tro pĂ„ dig sjĂ€lv, sĂ„ kommer du att drivas framĂ„t pĂ„ en livsförĂ€ndrande vĂ€g. Du ska inte anpassa dig efter samhĂ€llet andras förvĂ€ntningar eller vad som förvĂ€ntas av dig just nu. Det hĂ€r Ă€r DITT eget Ă€ventyr. Som du behöver göra just nu. Du kan behöva vara sĂ„ eller kanske verka bete dig som ett oskyldigt barn med tindrande fĂ€rska ögon, och ja lĂ„t det vara sĂ„ dĂ„. LĂ„t andra fĂ„ tycka vad det vill. Ge dig sjĂ€lv tillĂ„telse att LEVA. LEKA, ÄLSKA, och framförallt SKRATTA.

HĂ€r verkar det Ă€ntligen som att det börjar hĂ€nda grejer, med en myndighet. Kan vara polis, socialtjĂ€nst, bup, psykolog, osv. NĂ„gonting tidigare har inte fungerat som det ska. Som nu börjar ordna upp sig. Fram m den maskulina delen av dig och sluta prata & agera för att uppnĂ„ det du mĂ„ste!đŸ’«

LĂ€mna ett svar