V.4 ~ Vattenelementet 🩞

Fisk, krÀfta & skorpion

Denna vecka sÄ handlar det som att du ska göra ett val. Av flera olika alternativ som du har. Alldeles för mÄnga vilket sÀtter sprÀtt i huvudet istÀllet. Du behöver stanna upp nu ordentligt, utvÀrdera, kÀnna efter vad du vill, Vilken vÀg ska du gÄ, vilket val ska du ta, vÀga för och nackdelar, om sÄ skriva listor.
Det viktiga Ă€r att du Ă„terigen litar pĂ„ att ditt beslut Ă€r rĂ€tt, för dig. Dock har du som sagt mĂ„nga alternativ men ett mĂ„l. Och i det hĂ€r lĂ€get med det sĂ„ mĂ„nga alternativen sĂ„ Ă€r det lĂ€tt att du blir förvirrad och dĂ„ Ă€r det lĂ€tt att dina energier ocksĂ„ dĂ„ blir blockerade istĂ€llet. Som sen i sin tur förhindrar dig att kunna ta ett beslut överhuvudtaget. Å andra sidan sĂ„ ska ett beslut fattas oavsett och det sĂ„ fort som möjligt. SĂ„ hur ska du tĂ€nka nu?
Jo, Du ska inte lĂ„ta dig pĂ„verkas av andra, och inte bli stressad och ta ett beslut utifrĂ„n det. Utan gĂ„ in i dig sjĂ€lv ordentligt. Sen vĂ€ljer du med KLOKHET. Lycka tillđŸ’ȘđŸ»

LĂ€mna ett svar