Dagens kort

V.4 ~ Luftelementet 🧜🏻‍♂️


Vartuman, tvilling & våg

Den här veckan kommer innehålla avundsjuka och möjligen någon form av bedrägeri. Kan handla om svek, oärlighet, förfalskning, fusk, mygel i någon form. Jag får en känsla av att antingen är det du själv som döljer något och du vet att det du gör är fel, men det behöver inte vara någon ”stor” grej heller men det kan vara känslor som du maskerar utåt och kanske även för dig själv också? Kanske tror du att det är enklast så, åtminstone just nu, här och nu där du är nu. Är det så att du är förvirrad och inte vet vad du vill? Och att det är svårt att komma fram till ett beslut? Kan även vara så att du inte upplever att du har stöd och inte klarar av att stå upp för vad du känner? Du måste hur som helst tro på dig själv. Eller också så är det någon annan som utsätter dig för något orättvist.. där Du kan hamna i något där du förhoppningsvis hinner blir förvarnad, eller så blir du inte det. Men det är uppenbarligen något som inte är som det ”ska” vara. Här får du fråga dig hur väl du egentligen känner de människor du har runtomkring dig. Vad det är som försiggår, kan du verkligen lita på dem? Det som är viktigt nu är att du samlar in a l l fakta du kan så du är medveten ordentligt innan du gör något. Du har jobbat hårt för dig själv och det du velat uppnå och ska därför inte låta andra ta från dig det som är ditt. I annat fall kan andra människor som avundas dina fantastiska prestationer göra det. Då riskerar du att få stöta på en tid av plötsliga/oväntade förändringar. Och det gäller ex som att det inte kanske blir exakt på det vis du har tänkt dig. Ha därför en plan B som en lösning för att förhindra att du hamnar i ordentliga problem. Ta det här som en påminnelse om att du ska vara beredd vilket är bättre än att stå där sen och vara så förkrossad sen. 🙏🏻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: