Dagens kort

V.4 ~ Eldelementet 🦁


Vädur, lejon & skytt 🏹

Denna vecka handlar om konflikter och ta sig förbi sådant som varit är jobbigt. Lite som att hålla dig ovanför vattenytan. Du är väldigt känslig just nu, känner fruktan inför det mesta som bara kommer i din väg. Samtidigt är det jätteviktigt att du försöker att vara kreativ n ä r det är jobbigt, när allt känns pest. Så du får leva ut allt som kroppen bär på inom sig. Det kan vara genom att skriva, läsa, sjunga, dansa, måla osv. Du lever ut så mycket av ditt inre. Särskilt om du är en person som sluter dig normalt och då kommer du att må bättre av det. Det är faktiskt a och o just nu hur du sköter om dig själv och avgörande för hur du ska må framöver. Du kan vara väldigt sårad, skör och påverkad i förhållande till någon annan människa/relation som du har omkring dig. Även om du är arg på den andra partern så är det ingen mening att ”hämnas” för det kommer bara att slå tillbaka. Oavsett. Var så säker på det, om inte annat så slutar det med ingen mer relation alls i värsta fall. Och den negativa energin blir en del av dig. Försök komma ihåg i fortsättningen att du kan lära dig något utav varje situation/relation. Se det som så att varje ny människa lär dig något nytt. Istället för att det ska kosta dig och den andra en massa tårar. Energi och smärta. 🙏🏻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: