Dagens kort

Dagens Kraftdjur 17/1 🦋

Gör dig redo för ett stort genombrott.

Nu är det någonting på gång, och varit under en längre tid. Kanske har du noterat att fjärilar är ett djur som finns omkring dig? Eller så kommer du på det nu i detta ögonblick. Dock är ju vintertid en årstid som det är svårt att finna fjärilar här i Sverige utomhus 😉.
M e n notera om du stöter på fjärils fotografier, tavlor, filmer med fjärilar osv.. då är det med största sannolikhet ett av dina Kraftdjur. För ibland har man fler.
Du befinner dig just nu i en transformations process, och fjärilen vill idag tala om för dig att du nu går igenom stora förändringar men att du samtidigt har stora förväntningar. Det kan det vara lite mörkret före stormen.. men samtidigt så är det du själv som har skapat detta av den anledningen då du påbörjade denna förändringsprocess. Inuti dig finns ett ”nytt” du, som måste få plats att komma fram. För du kan inte längre identifiera dig med den gamla du. Och sanningen är att du föder varje ögonblick. Men ibland så finns det större perioder i livet som faktiskt innehåller så många oväntade vändningar att det ibland känns för skrämmande för att våga ta steget. Och av den anledning kan du just nu känna dig rädd, osäker, förvirrad osv. Men släpp det. Försök njuta och ha tillit för att samtidigt tänka att allt detta är livets naturliga utveckling. 💫

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: