Dagens Kraftdjur 17/1 🩋

Gör dig redo för ett stort genombrott.

Nu Ă€r det nĂ„gonting pĂ„ gĂ„ng, och varit under en lĂ€ngre tid. Kanske har du noterat att fjĂ€rilar Ă€r ett djur som finns omkring dig? Eller sĂ„ kommer du pĂ„ det nu i detta ögonblick. Dock Ă€r ju vintertid en Ă„rstid som det Ă€r svĂ„rt att finna fjĂ€rilar hĂ€r i Sverige utomhus 😉.
M e n notera om du stöter pÄ fjÀrils fotografier, tavlor, filmer med fjÀrilar osv.. dÄ Àr det med största sannolikhet ett av dina Kraftdjur. För ibland har man fler.
Du befinner dig just nu i en transformations process, och fjĂ€rilen vill idag tala om för dig att du nu gĂ„r igenom stora förĂ€ndringar men att du samtidigt har stora förvĂ€ntningar. Det kan det vara lite mörkret före stormen.. men samtidigt sĂ„ Ă€r det du sjĂ€lv som har skapat detta av den anledningen dĂ„ du pĂ„började denna förĂ€ndringsprocess. Inuti dig finns ett ”nytt” du, som mĂ„ste fĂ„ plats att komma fram. För du kan inte lĂ€ngre identifiera dig med den gamla du. Och sanningen Ă€r att du föder varje ögonblick. Men ibland sĂ„ finns det större perioder i livet som faktiskt innehĂ„ller sĂ„ mĂ„nga ovĂ€ntade vĂ€ndningar att det ibland kĂ€nns för skrĂ€mmande för att vĂ„ga ta steget. Och av den anledning kan du just nu kĂ€nna dig rĂ€dd, osĂ€ker, förvirrad osv. Men slĂ€pp det. Försök njuta och ha tillit för att samtidigt tĂ€nka att allt detta Ă€r livets naturliga utveckling. đŸ’«

LĂ€mna ett svar