Dagens kort 17/1 đŸ’«

HĂ€r handlar det om balans och att ha tĂ„lamod för saker. TĂ„lamod för vad du ska göra, vad du vill uppnĂ„, vad du ska ta för beslut, vilken vĂ€g du ska gĂ„, tĂ„lamod med dig sjĂ€lv, omgivningen, livet, ja allting. Saker Ă€r inte svart eller vitt, noll eller hundra, av eller pĂ„, allt eller inget, fattig eller rik, osv…
Utan det mÄste finnas en balans. Och det Àr just precis vad du behöver infinna i ditt liv. Hur undrar du dÄ?
Ja, genom att lyssna pÄ dig sjÀlv. Din kropps signaler, ditt inre. Vad sÀger kroppen?
IstÀllet för att ta första bÀsta av allt sÄ backa lite och iaktta, fundera. Rusa inte in i saker. Du har troligen en förmÄga att ge jÀrnet i det mesta för att sen nÀr de Àr för sent komma pÄ att:
– ”NÀÀÀ, det hĂ€r blev inte sĂ„ som jag ville!”
Var öppen för att lyssna pĂ„ andras rĂ„d, tips och idĂ©er. Även om du i slutĂ€nden inte gĂ„r den vĂ€gen sĂ„ Ă€r det oklokt att inte ta del av dem. Jag lovar att du kommer att tro mer pĂ„ dig sjĂ€lv om du Ă„tminstone ger andra mĂ€nniskors röster en chans. Och luta dig tillbaka och tĂ€nk en och tvĂ„ gĂ„nger innan du tar ett beslut vad det Ă€n gĂ€ller.

LĂ€mna ett svar