Dagens kort 16/1 ⭐️


Hopp. Ett nytt hopp, från att något i ditt liv under en längre tid har varit kämpigt eller har gått trögt. Och det gäller både kärlek, arbete, hälsan överlag. Har du siktat mot toppen förut och ramlat längs vägen så har du kanske blivit liggande en stund. Men nu reser du dig och kan känna att du närmar dig toppen. Skakar av dig det gamla. Allt du känner och vet inom dig, allt du ser runt omkring dig, allt som du har bakom dig, väljer du att släppa nu och bestämmer dig för att komma framåt med en ny känsla av hopp och nya krafter. Och det är bara du själv som kan bana vägen i fortsättningen. Skin som den sol du e.. och då kommer ditt hjärta att le. Det som du förut tänkt varit omöjligt kan du nu känna att det ÄR möjligt. Använd din naturliga intution som du hittills gjort för att komma hit där du är nu, på så vis talar du med din själ och ditt inre som vägleder dig. Och som sen ser till att du når ditt mål. Vilket kan vara att få det där jobbet, lämna den där relationen, eller få den där mannen/kvinnan, flytta till det där huset, få det där företaget att växa trots att det hållt på braka för dig stunder bl a pga din hälsa, osv.. andra människor runtomkring dig kommer att beundras av ditt inre ljus, och växa med dig. Men glöm inte att ha en positiv attityd vilket kommer göra att hela du svävar. Ännu längre. Och ännu högre. Du kommer att upptäcka att du kan nå högre och förbi, längre än högsta toppen som du så länge har sett ända där nerifrån botten. 

Lämna ett svar