Dagens kort 13/1 ✨

13/1 ~ sorg, besvikelse, tröst och läkning✨

Vattuman, tvilling och våg kopplade hit.
Kärleken kan ge både glädje och sorg. Och när besvikelsen kommer in i ditt liv är det viktigt att våga erkänna för dig själv hur den medföljande sorgen och känslan som även kommer av en förlust. Men det är lika viktigt att du inte fastnar i förlusten. Det kan vara Frestande att isolera dig själv från omvärlden och hålla fast vid din sorg. Det är en påminnelse om att du ska lita på att denna situation (så hård som den kan vara) är för ditt högsta bästa. Det är dags att försiktigt släppa sorg och besvikelse. Sorgen kan hålla dig tillbaka, eller också kan den höja dig till nya höjder av förståelse. Genom att fokusera på din sorg och förlust så kommer det att hindra dig från att kunna locka till dig ny, positiv energi gällande relationer, och då det är dags att förvandla din besvikelse till nytt hopp för framtiden. Fråga universum om vilka lektioner du kan lära av situationen. Flytta dig bortom förtvivlan till läkning och kärlek. Släpp sen och gå vidare – du har kraftiga andliga krafter som hjälper dig än du någonsin kunde föreställa dig! ❤️

Lämna ett svar