V.2 ~ Vattenelementet ~ 🔼

Fisk, krĂ€fta & skorpion 🔼

Var vÀldigt Àrlig och tydlig med vad du vill uppnÄ i ditt liv. Skriv nu ner det pÄ papper: manifestation, Àr steg ett!

En av de enklaste manifestationsteknikerna Ă€r att skriva ner vad du vill manifestera, vare sig det Ă€r en idĂ©, en önskan eller en dröm. Var Ă€rlig mot dig sjĂ€lv och mycket tydlig om vad det Ă€r du vill ska hĂ€nda. NĂ€r den existerar pĂ„ papperet finns den i den fysiska vĂ€rlden. Kan det verkligen vara sĂ„ enkelt? Med ett ord, ja! Ett annat bra sĂ€tt att göra detta Ă€r att sĂ€ga: ”Det Ă€r riktigt bra manifestera din idĂ© / önskan / dröm, eller nĂ„got bĂ€ttre, i mitt liv. ’ TĂ€nk sedan pĂ„ praktiska steg som du kan vidta för att starta processen att föra din idĂ© vidare ut till vĂ€rlden, och kom alltid ihĂ„g att din plan mĂ„ste respektera av andras fria vilja. Avsikt Ă€r nyckeln hĂ€r, för det Ă€r vĂ„r avsikt som styr flödet av energi i vĂ„rt liv, som en magnet. HĂ„ll dig helt fokuserad och lĂ„t Fen Som manifesterar vĂ€gleda dig under denna magiska övning. Försök att göra en sak varje dag mot att manifestera din idĂ©, önskan eller dröm och lita pĂ„ processen. Var noga med att hĂ„lla utkik efter fe signalement som kan dyka upp pĂ„ vĂ€gen och följ deras rĂ„d. PĂ„ sĂ„ sĂ€tt tillĂ„ter du den gudomliga universella intelligensen att hjĂ€lpa dig att manifestera sig pĂ„ det bĂ€sta sĂ€ttet för att uppnĂ„ det bĂ€sta resultatet av alla. ❀

LĂ€mna ett svar