Dagens kort

V.2 ~ Vattenelementet ~ 🔮

Fisk, kräfta & skorpion 🔮

Var väldigt ärlig och tydlig med vad du vill uppnå i ditt liv. Skriv nu ner det på papper: manifestation, är steg ett!

En av de enklaste manifestationsteknikerna är att skriva ner vad du vill manifestera, vare sig det är en idé, en önskan eller en dröm. Var ärlig mot dig själv och mycket tydlig om vad det är du vill ska hända. När den existerar på papperet finns den i den fysiska världen. Kan det verkligen vara så enkelt? Med ett ord, ja! Ett annat bra sätt att göra detta är att säga: ”Det är riktigt bra manifestera din idé / önskan / dröm, eller något bättre, i mitt liv. ’ Tänk sedan på praktiska steg som du kan vidta för att starta processen att föra din idé vidare ut till världen, och kom alltid ihåg att din plan måste respektera av andras fria vilja. Avsikt är nyckeln här, för det är vår avsikt som styr flödet av energi i vårt liv, som en magnet. Håll dig helt fokuserad och låt Fen Som manifesterar vägleda dig under denna magiska övning. Försök att göra en sak varje dag mot att manifestera din idé, önskan eller dröm och lita på processen. Var noga med att hålla utkik efter fe signalement som kan dyka upp på vägen och följ deras råd. På så sätt tillåter du den gudomliga universella intelligensen att hjälpa dig att manifestera sig på det bästa sättet för att uppnå det bästa resultatet av alla. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: