Dagens kort

Veckans änglainsikt 🧚🏻‍♂️

SKAPELSEPROCESSEN

Änglarna vill be dig om att förstå att du skapar ditt liv varje dag. Livet är inte en upptäckt, det är en skapelse.

Du lever varje dag för att skapa ditt liv. Du skapar din egen verklighet varje minut av ditt liv. Detta skapande är en process och verktygen till denna process är:

1. Dina tankar
2. Dina ord
3. Dina handlingar

Allt skapande börjar med en tanke. Sen uttalar du denna tanke med ord. Genom det du säger till dig själv och andra. Slutligen manifesterar du din verklighet genom dina handlingar. Om det finns någon aspekt av ditt liv som du inte tycker om, förändra den då genom att välja igen. Frambringa och skapa en ny verklighet genom att:

1. Tänka en ny tanke
2. Säga ett nytt ord
3. Göra något nytt

Änglarna ber dig att ta en stund och reflektera över vad du vill skapa med ditt liv. Skriv sedan ner dessa tankar på ett papper och lägg det ett kuvert och skriv ”mina nya tankar” på kuvertet. Änglarna kommer sedan att hjälpa dig att skapa det liv efter dessa nya tankar.

Sen ber de dig att komma ihåg att:

• För att uppleva något nytt behöver du göra något nytt.

• För att få andra resultat i livet så behöver du göra andra val.

…och allt börjar med en tanke…

Så änglarna vill veta vad du Tänker just nu. Är din tanke upplyftande, positiv, och inriktad på att förverkliga din högsta potential? Eller, är din tanke destruktiv, negativ, och inriktad på att sabotera din högsta potential?

Här bör du vara ärlig och förstå att du kan när som helst ändra din riktning i livet genom att välja en ny tanke. Och skifta fokus från självsabotage till självförverkligande. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: