Dagens kort ~ 5/1🔼

flytta đŸ’«

En sjĂ€lskoppling mellan tvĂ„ individer, man och kvinna, kvinna och kvinna eller man och man. Det finns en inre medvetenhet, förstĂ„else, insikt, likgiltighet, kritik, och en avskildhet frĂ„n varandra. Allt Ă€r inte som det kanske ”borde” vara, eller som du ni vill att det ska vara. NĂ„got stĂ„r emellan. NĂ„gonting har fört er Ă„t ett hĂ„ll som inte riktigt har kunnat pĂ„verkats. Du vet att det finns en sjĂ€lsfrĂ€nde som vĂ€ntar pĂ„ dig, men livet har kommit emellan och gjort att du inte kunnat finna den sĂ„ som du tĂ€nkte. Det du behöver göra nu Ă€r att agera och följa ditt hjĂ€rta, flytta! Kan vara en fysisk flytt men Ă€ven flytta dig frĂ„n dĂ€r du Ă€r just nu ur en nuvarande relation ocksĂ„. Är du singel sĂ„ kanske du letar efter en relation, och dĂ„ behöver du göra slag i sak, för det fungerar inte att sitta hemma och rulla tummar. Men det krĂ€vs action, action, action! Och Ă€r det sĂ„ att din nuvarande relation/Ă€ktenskap inte rör sig i den riktning som du önskar, sĂ„ behöver du göra det du behöver för att Ă€ndra riktningen Ă„t rĂ€tt hĂ„ll, eller lĂ€mna den. Du Ă€r befĂ€lhavaren Ă„t ditt eget öde, du vĂ€ljer vĂ€gen och det inkluderar alla dina relationer. Och du kan definitivt inte VĂ€nta pĂ„ att andra ska ta det första steget eller ska förstĂ„ vad eller hur du vill ha det. Ta befĂ€let min vĂ€n, nu eller aldrig! ❀

LĂ€mna ett svar