Dagens kort

Dagens kort ~ 5/1🔮

flytta 💫

En själskoppling mellan två individer, man och kvinna, kvinna och kvinna eller man och man. Det finns en inre medvetenhet, förståelse, insikt, likgiltighet, kritik, och en avskildhet från varandra. Allt är inte som det kanske ”borde” vara, eller som du ni vill att det ska vara. Något står emellan. Någonting har fört er åt ett håll som inte riktigt har kunnat påverkats. Du vet att det finns en själsfrände som väntar på dig, men livet har kommit emellan och gjort att du inte kunnat finna den så som du tänkte. Det du behöver göra nu är att agera och följa ditt hjärta, flytta! Kan vara en fysisk flytt men även flytta dig från där du är just nu ur en nuvarande relation också. Är du singel så kanske du letar efter en relation, och då behöver du göra slag i sak, för det fungerar inte att sitta hemma och rulla tummar. Men det krävs action, action, action! Och är det så att din nuvarande relation/äktenskap inte rör sig i den riktning som du önskar, så behöver du göra det du behöver för att ändra riktningen åt rätt håll, eller lämna den. Du är befälhavaren åt ditt eget öde, du väljer vägen och det inkluderar alla dina relationer. Och du kan definitivt inte Vänta på att andra ska ta det första steget eller ska förstå vad eller hur du vill ha det. Ta befälet min vän, nu eller aldrig! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: