Dagens kort

V.1 ~ LUFTTECKNET 🧚🏻‍♂️

30/12
Vattuman, tvilling & våg 🔮

Det finns en person i ditt liv som du antingen har i ditt liv eller har haft men som kanske nu är ute ur ditt liv. Det kan vara tillfälligt. Du har funderat inom dig eller kanske ställt dig frågan om denne är din själsfrände… och svaret på den frågan är JA!
Planen är att ni inkarnerade för att mötas och vara tillsammans för att gemensamt växa både andligt och personligt. Du känner dig så hemma, bekväm, att ni helt enkelt har en förbindelse på något vis. Det kan även vara så att du inte alls har haft något kärleksrelaterat heller med den här människan utan att den här idag är kanske din nära vän. Och att du inte alls har känt en attraktion på det viset eller gör ens nu. Av den anledningen är de läge att utforska passion som kan finnas här. Är man vänner så vill man kanske inte plocka fram det här bitarna.. och vad behöver du göra om personen inte finns i ditt liv på samma sätt som förut?
under veckan kommer detta alltså ske.❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: