3/12 ~ Dagens kort ~ Kejsaren 🗡

3/12 ~ kejsaren 🗡

Ordning och struktur behöver tillÀmpas. För din och allas trygghet och sÀkerhet.

Har du kört fast? KÀnner du det?
Vet du inte h u r du ska fÄ ordning pÄ saker och ting. Allt kanske kÀnns som en enda djungel, och du vet inte i vilken Ànde du ska börja?
Är det sĂ„, dĂ„ föreslĂ„r jag att du att du först Och frĂ€mst försöker plocka fram den maskulina delen i dig, sĂ„ de blir fart pĂ„ saker.
Sen ber du om hjÀlp. Det kan eller Àr ofta av en pappa, farfar, morfar, kan Àven vara socialtjÀnsten, eller liknande. SvÀlj stoltheten och bit i det sura Àpplet. Kaoset Àr inte hÄllbart..

Är det sĂ„ att du sjĂ€lv Ă€ n d Ă„ inte Ă€r förmögen att söka eller be om den hjĂ€lpen som du kanske behöver, ja dĂ„ Ă€r du faktiskt lite ute pĂ„ hal is. För kan inte du sjĂ€lv ta kontroll över ditt liv, sĂ„ mĂ„ste nĂ„gon annan göra det Ă„t dig…
för att inte saker ska gĂ„ kĂ€pp rĂ€tt Ă„t… nĂ„gonstans inom dig sĂ„ vet du förhoppningsvis om din egen potential och Ă€ven har god sjĂ€lvinsikt?
Om inte det sÄ Àr det Ànnu ytterligare ett tecken pÄ att söka hjÀlp. Du mÄste ta ansvar för dig och ditt. För du har som person en förmÄga att sjÀlv kunna hjÀlpa andra och ge kloka rÄd till de som bÄde ber om det och Àven inte ber om det. Du Àr en fin med medmÀnniska med förnuft. Funderar du pÄ att starta ngt projekt? Eller en verksamhet?
Även andra instanser/ myndigheter omkring dig kan ha extra ögon pĂ„ dig och du Ă€r utsatt. Det gĂ€ller att vara rak Ă€rlig tydlig med vad för hjĂ€lp du behöver till en sĂ€rskild myndighetsperson. DĂ„ denna spelar en viktig roll i ditt liv. Det Ă€r Ă€ven möjligt att du nu kommer att tvingas till saker som du inte alls vill.. och som Ă€r bĂ„de svĂ„rt och jobbigt. Hur kan du göra saker annorlunda sjĂ€lv?

Är de sĂ„ att du sjĂ€lv Ă€ven kan vara för auktoritĂ€r och inte alls tar hĂ€nsyn till andra inte Ă€r inkĂ€nnande eller lyhörd. Du liksom kanske bara tutar och kör. ✹

LĂ€mna ett svar