Dagens kort

3/12 ~ Dagens kort ~ Kejsaren 🗡

3/12 ~ kejsaren 🗡

Ordning och struktur behöver tillämpas. För din och allas trygghet och säkerhet.

Har du kört fast? Känner du det?
Vet du inte h u r du ska få ordning på saker och ting. Allt kanske känns som en enda djungel, och du vet inte i vilken ände du ska börja?
Är det så, då föreslår jag att du att du först Och främst försöker plocka fram den maskulina delen i dig, så de blir fart på saker.
Sen ber du om hjälp. Det kan eller är ofta av en pappa, farfar, morfar, kan även vara socialtjänsten, eller liknande. Svälj stoltheten och bit i det sura äpplet. Kaoset är inte hållbart..

Är det så att du själv ä n d å inte är förmögen att söka eller be om den hjälpen som du kanske behöver, ja då är du faktiskt lite ute på hal is. För kan inte du själv ta kontroll över ditt liv, så måste någon annan göra det åt dig…
för att inte saker ska gå käpp rätt åt… någonstans inom dig så vet du förhoppningsvis om din egen potential och även har god självinsikt?
Om inte det så är det ännu ytterligare ett tecken på att söka hjälp. Du måste ta ansvar för dig och ditt. För du har som person en förmåga att själv kunna hjälpa andra och ge kloka råd till de som både ber om det och även inte ber om det. Du är en fin med medmänniska med förnuft. Funderar du på att starta ngt projekt? Eller en verksamhet?
Även andra instanser/ myndigheter omkring dig kan ha extra ögon på dig och du är utsatt. Det gäller att vara rak ärlig tydlig med vad för hjälp du behöver till en särskild myndighetsperson. Då denna spelar en viktig roll i ditt liv. Det är även möjligt att du nu kommer att tvingas till saker som du inte alls vill.. och som är både svårt och jobbigt. Hur kan du göra saker annorlunda själv?

Är de så att du själv även kan vara för auktoritär och inte alls tar hänsyn till andra inte är inkännande eller lyhörd. Du liksom kanske bara tutar och kör. ✨

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: