V.49 för jordtecknet✨

~ JORDTECKNET ~ oxen ~ jungfru ~ Stenbock

Lycka, harmoni, tillfredställelse

Någonting är snart uppklarat. Ett nytt blad vänds när din oro löser upp sig och öppnar upp för en period av mer solsken i ditt liv. Du kommer att få slappna av och njuta av livet mer, fri från den oro som du haft i ditt liv under de senaste veckorna.
Försök tillbringa en del tid i naturen och få massor av frisk luft nu och framöver, särskilt under veckan.
Tillåt dig själv att få återknyta till moderjords helande och vårdande krafter (som sker i naturen). Fördjupa och omge dig själv av hennes skönhet. För hon hjälper dig att återfå balans, jämvikt och fyller din kropp med nytt liv. Till en början kan det vara svårt att stänga av men efter några dagar när dina tankar blir långsammare så kommer du att komma in i en mer avslappnad rytm. Gör det bästa av det här medan du kan.

Du är psykiskt och fysiskt knuten till moderjords helande krafter
Du omger dig med hennes skönhet och känner en djup känsla av stillhet
Du är fri från oro
Varje dag blir du starkare och mer avslappnad
Ditt liv är i perfekt balans. ✨

Kommande 6 dagar✨

Lämna ett svar