V.49 för eldtecknet✨

~ ELDTECKNET ~ Vädur ~ lejon ~ skytt

Förtryckta känslor, healing, reflektion.

Nu kommer dina förtryckta känslor som du har bunkrat inom dig att speglas. Månskensgudinnan vill hela dig genom dina drömmar. Dock är det så att för att denna healing ska kunna ske så måste du själv öppna ditt hjärta och berätta erkänna för dig själv eller någon annan hur du verkligen känner. Det är nämligen så viktigt att veta att ens eget mående påverkar andra av allt som du förtrycker. De som du har i din närhet, särskilt de du älskar allra mest framförallt.
Att sätta ord på vad du känner är ingenting farligt och det är helt okej att vara ledsen. Så överlämna allt och släpp. Du är evigt älskad och beskyddad. De närmaste dagarna så kommer du att fundera över de förflutna, tacka och släppa gamla besvikelser o c h smärta. Det som du behåller i ditt hjärta är kärleksfulla minnen. Sen när ditt hjärta är fyllt av ljus så kommer en ’ny årstid’ att ta sin början. ✨

Du tackar för den healing som nu sker i ditt liv
Du uttrycker ärligt och kärleksfullt allt det som du känner utan rädsla eller oro
Du är trygg, du är älskad
Du är ett med gudinnan
Du är ett med jorden och hela universum

Inom 2 dagar ✨

Lämna ett svar