Dagens budskap 26/11 đŸŒč🍀

Ett budskap som kom sÄ himla tydligt..

FrÄn Din tvillingsjÀl (för alla har vi en!) och bara en. Hon/han finns dÀrute och vÀntar pÄ dig och du pÄ den.. i det hÀr fallet sÄ har du mött denna person redan. Dock Àr det inte sÀkert att du sjÀlv Àr medveten om det. Och du definitivt inte vem det Àr. Eller ocksÄ Àr du det, eller har Ätminstone en aning.

Denna person kan leva i en relation i dag, vara gift, kan ha tagit ett beslut för mÄnga mÄnga Är sen som pÄverkat ert liv idag. Som gjort att ni gick skilda vÀgar dÀr och dÄ.

Men det finns ett förutbestÀmt öde för er. Som det ser ut idag, sÄ kÀnner hon/han att: o m denne vore tuffare/starkare sÄ hade denne gÄtt för lÀnge sen, frÄn de liv den nu befinner sig i.
Den kan stĂ„ och titta pĂ„ stjĂ€rnorna och tĂ€nka ’jag vet vad jag har men vet inte vad jag fĂ„r’.
H*n vill komma tillbaka in i ditt liv, ni kan dels haft en romans, samt en tidigare liv förbindelse. För Om det bara gick sÄ skulle hjÀrtat fÄ styra över huvudet istÀllet för tvÀrtom.
Och för att ta sig ur sin nuvarande situation sÄ mÄste h*n ta till mer av sin maskulina energi. För h*ns feminina energier kan vara de som gör h*nom/henne sÄ sÄrbar och skör. Samt Àven tror sig inte vara vÀrd bÀttre. Det skriker rÀdsla om det hÀr. Denna process krÀver sÄ mycket styrka. Och som i sin tur skapar sÄÄÄÄ mycket tankar att hjÀrnan hÄller pÄ explodera.
I er relation, Ă€r allt sĂ„ enkelt, givet, en fin balans vad gĂ€ller givande och tagande, ren g u d o m l i g KÄRLEK, och de hela kommer sluta med att h*n tar steget och beslutar sig för att köra. H*n vill att det ska bli vara NI. Tidsperspektiv jag fĂ„r (kom ihĂ„g att tiden aldrig gĂ„r att garantera!) men inom 3 mĂ„n. ❀đŸŒč🍀

LĂ€mna ett svar