Dagens kort

Dagens budskap 26/11 🌹🍀

Ett budskap som kom så himla tydligt..

Från Din tvillingsjäl (för alla har vi en!) och bara en. Hon/han finns därute och väntar på dig och du på den.. i det här fallet så har du mött denna person redan. Dock är det inte säkert att du själv är medveten om det. Och du definitivt inte vem det är. Eller också är du det, eller har åtminstone en aning.

Denna person kan leva i en relation i dag, vara gift, kan ha tagit ett beslut för många många år sen som påverkat ert liv idag. Som gjort att ni gick skilda vägar där och då.

Men det finns ett förutbestämt öde för er. Som det ser ut idag, så känner hon/han att: o m denne vore tuffare/starkare så hade denne gått för länge sen, från de liv den nu befinner sig i.
Den kan stå och titta på stjärnorna och tänka ’jag vet vad jag har men vet inte vad jag får’.
H*n vill komma tillbaka in i ditt liv, ni kan dels haft en romans, samt en tidigare liv förbindelse. För Om det bara gick så skulle hjärtat få styra över huvudet istället för tvärtom.
Och för att ta sig ur sin nuvarande situation så måste h*n ta till mer av sin maskulina energi. För h*ns feminina energier kan vara de som gör h*nom/henne så sårbar och skör. Samt även tror sig inte vara värd bättre. Det skriker rädsla om det här. Denna process kräver så mycket styrka. Och som i sin tur skapar såååå mycket tankar att hjärnan håller på explodera.
I er relation, är allt så enkelt, givet, en fin balans vad gäller givande och tagande, ren g u d o m l i g KÄRLEK, och de hela kommer sluta med att h*n tar steget och beslutar sig för att köra. H*n vill att det ska bli vara NI. Tidsperspektiv jag får (kom ihåg att tiden aldrig går att garantera!) men inom 3 mån. ❤️🌹🍀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: