Dagens kort

Dagens kort 13/11 🌹

När du väl tar hand om dig, så hjälper det alla. Ge dig själv en välförtjänt avslappnade massage el behandling idag, i ngn form.
Du är en sån människa som ger och ger av dig själv och gud och änglarna älskar dig för det. Men du får inte glömma bort dig själv. Därför är det dags att ge till dig själv också. Bethany hjälper dig att andligt öppna din kropp genom en avslappnade process för att du ska se att avslappning verkligen gör verkan.
Ju mer du tilllåter änglarna att ge till dig, desto mer kommer du att kunna fortsätta ge till andra. Din själ har kallat på universum och faktiskt bett om vila och avkoppling. Du arbetar oavbrutet och engagerar dig ständigt i allt och alla andra. Så här är en uppmaning från universum:
– Ta hand om dig och tillåt dig inte att svaja i denna superviktiga uppgift.
Du kommer att känna dig så mycket lyckligare och även känna mer själslig ro som resultat som även gagnar alla i ditt liv. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: