Dagens kort 13/11 đŸŒč

NÀr du vÀl tar hand om dig, sÄ hjÀlper det alla. Ge dig sjÀlv en vÀlförtjÀnt avslappnade massage el behandling idag, i ngn form.
Du Àr en sÄn mÀnniska som ger och ger av dig sjÀlv och gud och Ànglarna Àlskar dig för det. Men du fÄr inte glömma bort dig sjÀlv. DÀrför Àr det dags att ge till dig sjÀlv ocksÄ. Bethany hjÀlper dig att andligt öppna din kropp genom en avslappnade process för att du ska se att avslappning verkligen gör verkan.
Ju mer du tilllÄter Ànglarna att ge till dig, desto mer kommer du att kunna fortsÀtta ge till andra. Din sjÀl har kallat pÄ universum och faktiskt bett om vila och avkoppling. Du arbetar oavbrutet och engagerar dig stÀndigt i allt och alla andra. SÄ hÀr Àr en uppmaning frÄn universum:
– Ta hand om dig och tillĂ„t dig inte att svaja i denna superviktiga uppgift.
Du kommer att kĂ€nna dig sĂ„ mycket lyckligare och Ă€ven kĂ€nna mer sjĂ€lslig ro som resultat som Ă€ven gagnar alla i ditt liv. ❀

LĂ€mna ett svar