Dagens kort ~ 7/10 🌾

Idag sÄ Àr det ocksÄ sÄ att:

”Planer behöver ombearbetas. Det Ă€ r mer pĂ„ gĂ„ng Ă€n vad d u ser eller vet om. Lita pĂ„ din magkĂ€nsla.

De ligger en man bakom det hÀr. FÄr jag till mig. Kopplat hit (behöver inte vara mannen dock) men stjÀrntecken Àr antingen vattuman, tvilling eller vÄg född uppvuxen kan Àven bo norr i landet.

HĂ€r sĂ„ handlar de om att du lite stoppar huvudet i sanden. Springer ivĂ€g frĂ„n verkliga problem. Och du blir lite ensam men Ă€ven nĂ„got som du vĂ€ljer sjĂ€lv. Är de du som utsĂ€tter nĂ„gon annan för nĂ„got? Eller blir du utsatt för nĂ„got? Det Ă€r dags att gĂ„ till botten med hur det verkligen ligger till. Sen kan de vara sĂ„ att ditt tillvĂ€gagĂ„ngssĂ€tt tyvĂ€rr innehĂ„ller viktiga utelĂ€mnanden och eller Ă€r baserat pĂ„ felaktiga slutsatser. SĂ„ se över dina planer med En objektiv blick alt kan du ”konsultera” en expert el ta in en opartisk person som kan hjĂ€lpa och vĂ€gleda dig att göra nödvĂ€ndiga justeringar.

Det som Àr viktigt Àr att vara försiktig med detaljer och att undvika slarva. Se över din tidsplan av dina handlingar. T À n k pÄ att nÄgon/nÄgra som Àr inblandade kan ha en baktankar med de hela. denne vill inte att du ska lyckas, hugga den andre i ryggen. Osv.

Att Undvika ansvar, stöld, generande hemligheter…

LĂ€mna ett svar