Dagens kort ~ 19/8 ❤️

”Jag är fredens ängel. Jag kommer med ett nytt lugn och en lättare väg att gå framöver.”

Troligen har du gått igenom tumult sista tiden, och din själ är så trött. Du behöver lugn och ro, framför allt tystnad. Shanti är här för att hjälpa dig med den önskan. Hon kommer att ge dig nya möjligheter att vara för dig själv, så att du verkligen kan få chansen att slappna av i sinnet och i ditt hjärta. Hon kommer att ge dig lugn i din själ som kan spegla sinneslugnet som faktiskt är din gudomliga natur.

Som änglarna kan du sväva över stormarna som kan virvla runt dig just nu. När du tänker på din andning och intentionen så kan du vara fokuserad på vad som händer i ditt liv. Och när du känner denna inre fridfulla grund så har den inre stark helande påverkan för dig och din hälsa. Ditt yttre liv kan snart reflektera din inre frid. Enklare vägar ligger framför dig och det värsta ligger bakom dig nu. Så du ska känna att ett garanterat fridfullt resultat av den här situationen och allt som varit väntar dig. 7 dagar. ❤️

Lämna ett svar