Dagens kort ~ 12/8 đŸ’«

Komplikationer och disharmoni i en relation uppstÄr. Resultatet blir att bryta en lÄngvarig relation eller ett Àktenskap med diverse överenskommelser.
NÄgon av parterna Àr obeslutsam och velar fram och tillbaka, har liksom lÄst sig kÀnslomÀssigt. Verkar inte heller riktigt komma framÄt. DessvÀrre verkar varken den ena eller den andra lösningen heller vara bÀttre Àn den andra, dÀrför Àr det sÄ viktigt just nu att bara vÀnta ut den andra..

Du varnas dock att det hĂ€r Ă€r ett första tecken pĂ„ att en separation, skilsmĂ€ssa Ă€r pĂ„ vĂ€g att ske. TyvĂ€rr sĂ„ kommer du inte kunna lĂ„ta bli att stöta pĂ„ problem. Och problemen kommer Ă€ven att bli vĂ€rre och vĂ€rre om de inte tas pĂ„ allvar. NĂ€r en förĂ€ndring av problemen kommer sĂ„ kan de ”lĂ„sta lĂ€get” upphöra men det kommer att krĂ€va mycket tĂ„lamod och beslutsamhet frĂ„n din sida.

Det kan bli sÄ att du eller den andra partnern blir kraftigt deprimerad men det mÄste inte bli sÄ. Dock sÀger min kÀnsla att depression i nÄgon form Àr det som stÄr hÀr och vÀntar hÀrnÀst.
Denna ev separation
/skilsmÀssa som jag ser, Àr som sagt högst trolig. Med motstridiga stÄndpunkter som resultat
Men det betyder inte att ni inte kan Äterförenas i framtiden. NÀr ni kan förlikas igen. Det hÀr Àr en absolut botten och allt beskrivs associeras som negativt
TvĂ„ngstankarna nĂ„r ”sin topp” sanningen förvrĂ€ngs eftersom ens egen fantasi tar överhand. Det blir en fara kan man sĂ€ga om man gĂ„r in i en drömvĂ€rld efrersom det dĂ„ inte finns nĂ„gon möjlighet att fly och inte heller nĂ„gon Ă„tervĂ€ndo. En form av psykiska brĂ€nder och en kedjereaktion startas och stĂ€nger in ovh förslavar dem som först försökte â€Ă„kalla det hĂ€r krafterna”.

Detta inflytande motarbetar ens alla förhoppningar man har haft och planer inför framtiden. Hela individens sjÀlvförtroende Àr i sÄn obalans att hon hamnar i förvirring och depression.
Vad hÀnde? NÄgon drog undan mattan för mig.
I alla relationer kommer Àven att finna att den hÀr perioden liksom kastar ett ljus pÄ motpartens verkliga fel och brister, vilket blir Ànnu tuffare. Eftersom alla planer blir rent ut sagt omöjliga att kunna förverkliga.

En kvinna har vi hÀr.. som
”Blir utsatt eller Ă€r med om detta”. I första hand.

Sen har vi en man. Kommer SÖDERUT. Han Ă€r fisk, skorpion el krĂ€fta.

En man kan vara yngre i sin personlighet el nĂ„got omogen. Han har ett ”pojkaktigt” drag det betyder inte utseendemĂ€ssigt utan kan betyda i sin personlighet alltsĂ„, och det kommer han ha med sig genom hela livet.
Han Àr en snÀll person men avstÄr frÄn att slÀppa in andra i sitt liv pÄ djupet dÄ han Àr livrÀdd för att Bli sÄrad. Och upplever stora svÄrigheter med att bli tagen pÄ allvar. Det hÀr skapar en frustration och Àven kommunikationsproblem sÄ det stÄr hÀrliga till.
Han kommer alltid att ta lÀtt pÄ livet, Àlskar sport, men anpassar sig till umgÀnget som erbjuds. Han Àr Àven mycket populÀr sÀrskilt hos damerna. PÄ arbetet sÄ ser befordringar ut att inte röra honom ryggen dÄ lycka och ett lÀttsamt liv Àr hans huvudmÄl.

NĂ€r han Ă€r förĂ€lskad Ă€r han lĂ€ttsĂ„rad och visar det ocksĂ„, tydligt. Hans vana att öppet visa kĂ€nslor hjĂ€lper inte sĂ„ han har en benĂ€genhet att ge sig in i olyckliga relationer. Om han Ă€r gift sĂ„ tror folk att han Ă€r sin ”frus son” dĂ„ han praktiskt taget inte Ă„ldras. NĂ€r han börjar ta ut pension sĂ„ Ă€r det inte ens sĂ€kert att hans ”pojkansikte” har försvunnit. Detta ungdomliga yttre förĂ€ndrar inte hans inre karaktĂ€r under Ă„rens lopp.
Det kan Àven vara sÄ att han inte tar sig sjÀlv sÄ fullt pÄ allvar heller sÄ vÀnta dig inte att han gör det med andra heller. Han Àr en ÀlskvÀrd poetisk dagdrömmare som lÀtt blir uttrÄkad. Praktiska intressen vill han gÀrna utveckla för att förhindra ev depressioner som kan smygas pÄ annars.

Han Àr meditativ, intuitiv och har goda förutsÀttningar till en bra start. Hans entusiasm försvinner nÀr han förstÄr att han mÄste börja pÄ botten för att nÄ toppen.
Var försiktig! Förbered dig noga för varje ockult verksamhet och var uthÄllig.

Utan tvivel medför detta inflytande ett drag av förnyad livskraft, till ett avtagande sexliv.
SĂ„dan fysisk föryngring överraskar alla och en mer avslappnad atmosfĂ€r ersĂ€tter spĂ€nning, livet kommer bli bĂ€ttre och mer tillfredstĂ€llande Ă€n pĂ„ sista tiden. VĂ€nner samlas och sĂ€llskapslivet ger möjligheter att se nya ansikten och kanske besöka spĂ€nnande platser. ❀

LĂ€mna ett svar