Dagens änglakort 11/7 ✨

 

~ solarplexuschakrat ~

Det är tryggt för dig att vara kraftfull och att ta kommandot över ditt liv på ett positivt sätt.

Änglarna vill hjälpa dig med saker som rör kraft och kontroll. För det första vill dem försäkra dig om att du är kraftfull.
Du föddes till din skapares avbild och du har samma egenskaper, inkl kraft. Det har ingen betydelse om du känner att det är så eller om du är rädd för din inre styrka – faktum kvarstår.
Du är mäktig.

För det andra, så är det ofarligt för dig att använda din kraft på ett kärleksfullt sätt. Änglarna kommer inte tillåta dig att missbruka den och de människor som verkligen älskar dig kommer att respektera och applådera åt dina kraftfulla och inspirerande ord och handlingar. Kom ihåg att kraft inte är desamma som aggressivitet, utan det betyder att man är äkta gentemot sig själv och andra.

Änglarna vill också påminna dig om att ingen annan kontrollerar dig, eller skulle kunna göra det, utan din tillåtelse. Du har alltid val och möjligheter, och änglarna kan hjälpa dig att ta dessa beslut om du ber om det. De vill också hjälpa dig att i högre grad känna att du styr ditt eget liv och dina andliga gåvor.

Övning

Hitta en lugn plats och lägg dig ned på rygg. Fokusera på ditt solarplexus, ditt energicenter som sitter bakom naveln. Säg högt:

”Ärkeängeln Mikael, kom till mig nu. Hjälp mig att kapa de rädsloband som går från mitt solarplexus till andra personer som jag har gett bort min kraft till.”

Andas djupt medan Mikael lösgör dig från de som du befarade kontrollerade dig. Säg sen:

”Ärkeängel Mikael, ge mig mod att ya fullt ansvar för alla delar av mitt liv.” 💛

Lämna ett svar