Dagens förbestämda tarotkort ~ ÖDETS HJUL 9/7 ✨

Nu börjar du på en ny livscykel.

Det finns stunder i livet som är tyngre och stunder som är lättare. När lyckans/ödets hjul kommer så betyder det att nu kommer en tid då det känns lättare. Kanske kan du även känna att du kan njuta av livet. Det är viktigt att du får lov att bara acceptera att livet har upp och nergångar som du inte kan påverka.
Under tiden bör du hålla ett fokus på att hela tiden nå f r a m å t, även om varje väg leder någonstans men du vet inte vart. Eller vilken väg du heller kommer att välja.

Kan du hantera allt som sker, när saker är tuffa? När situationer sker som helt enkelt är utanför din egen kontroll? K an du acceptera och bara ”följa flödet”? Om du klarar det så blir saker mycket enklare. Ödets hjul står även för karma. ”Som man sår får man skörda” eller ”som man bäddar får man ligga”. Det är resultatet el konsekvenser av våra handlingar som tar livet i eller annan riktning.

Så allmänt så handlar ödets hjul om plötsliga händelser som dyker upp oväntat och är oväntade helt klart. Det är ödesbestämda och positiva (oftast) händelser i våra liv som sker. Du kan vänta dig en förändring som leder till att saker blir bättre.
Här bör du en ha ett optimistiskt och positivt tänkande och hoppas att universum kommer att ta hand om situationen på bästa sätt.

Dagens förbestämda tarotkort nr 10 ~ ödets hjul ~ positiv förändring 9/7 ✨

Nu börjar du på en ny livscykel. Det finns stunder i livet som är tyngre och stunder som är lättare. När lyckans/ödets hjul kommer så betyder det att nu kommer en tid då det känns lättare. Kanske kan du även känna att du kan njuta av livet. Det är viktigt att du får lov att bara acceptera att livet har upp och nergångar som du inte kan påverka.
Under tiden bör du hålla ett fokus på att hela tiden nå f r a m å t, även om varje väg leder någonstans men du vet inte vart. Eller vilken väg du heller kommer att välja.

Kan du hantera allt som sker, när saker är tuffa? När situationer sker som helt enkelt är utanför din egen kontroll? K an du acceptera och bara ”följa flödet”? Om du klarar det så blir saker mycket enklare. Ödets hjul står även för karma. ”Som man sår får man skörda” eller ”som man bäddar får man ligga”. Det är resultatet el konsekvenser av våra handlingar som tar livet i eller annan riktning.

Så allmänt så handlar ödets hjul om plötsliga händelser som dyker upp oväntat och är oväntade helt klart. Det är ödesbestämda och positiva (oftast) händelser i våra liv som sker. Du kan vänta dig en förändring som leder till att saker blir bättre.
Här bör du en ha ett optimistiskt och positivt tänkande och hoppas att universum kommer att ta hand om situationen på bästa sätt.

Genom att själv visualisera kan lyckans/ödets hjul förstärka din avsikt att få ökat överflöd, lycka, välstånd i ditt liv. Det blir då ett skifte som betyder positiva riktningar o m du själv som individ är villig att växa och utvecklas.

Det här räknas som ett ”Turkort” för den tid i ditt liv som du känner Av ditt öde och att ödet faktiskt arbetar till din fördel.
Du kan få uppleva mirakel under en sån här period. ❤️

att själv visualisera kan lyckans/ödets hjul förstärka din avsikt att få ökat överflöd, lycka, välstånd i ditt liv. Det blir då ett skifte som betyder positiva riktningar o m du själv som individ är villig att växa och utvecklas.

Det här räknas som ett ”Turkort” för den tid i ditt liv som du känner Av ditt öde och att ödet faktiskt arbetar till din fördel.
Du kan få uppleva mirakel under en sån här period.

Även MAGIKERN nr 1 är kopplad hit

Du kanske kan känna en del inspiration, och plockar fram din kreativa sida. Någonstans inom dig så vet du om de flesta talanger som du besitter men även dina svagheter.

Funderar du på att starta något projekt? Någon kurs? Något annat? Du vet inom dig att du har mycket att ge. Men att du inte fått utlopp för allt du bär på och vad du har lärt dig genom åren. Det kan finnas något som du t o m är särskilt bra på men vet inte riktigt just exakt vad. Vad hindrar dig? Du Har allt du behöver för att kunna uppnå det du vill. Om man är någon som har de egenskaper som mod, livskraft, energi, kreativitet, kraftfullhet då är det bara göra slag i sak och sluta fundera. Du vet även vad du vill göra, och vad du kan göra. Alla möjligheter finns där. Vad behöver du förändra för att kunna bli den du ska vara?

Lämna ett svar