Veckans Ă€nglainsikt v.28 đŸŒč

 

DAGS ATT GRANSKA ALLA DINA RELATIONER 

Änglarna ber dig att ifrĂ„gasĂ€tta och granska dina vĂ€nners syften för er vĂ€nskap.

Du behöver trÀffa likasinnade och skaffa stödjande vÀnner som har integritet och lika stark moral som du har. 

Det hÀr kommer att vara en kraftfull upptÀckt och kommer att bli som en vÀckarklocka för dig till att göra förÀndringar i livet. 

Situationen kan inte ignoreras lÀngre och du vet inom dig att du behöver ta ett beslut. 

Änglarna Ă€r Ă€ven fullt medvetna om att du verkligen brottas med det hĂ€r beslutet och att du har delade kĂ€nslor om vilken vĂ€g du ska vĂ€lja att gĂ„. Och det hĂ€r kan göra att du vĂ€ljer att stoppa huvudet i sanden istĂ€llet och lĂ„tsas att det inte finns nĂ„got problem, men inom dig sĂ„ kĂ€nner du att du Ă€r ovillig i att ta ett klart beslut. 

Just nu önskar du istÀllet att nÄgon annan kliver in och tar ett beslut Ä t dig. Men du kan inte vÀnta lÀngre, och dina planer behöver helt enkelt omarbetas men lÄt inte det hÀr att hindra dig! Var flexibel! 

Änglarna sĂ€ger Ă€ven att en försĂ€kran finns om att nĂ„got positivt sker dĂ€r er relation kommer att helas och fördjupas o m du Ă€r villig att förlĂ„ta. Den tidigare konflikt som funnits inom eller utanför dig kommer Ă€ntligen att avslutas vilket gör att mer förstĂ„else Ă„t bĂ„da hĂ„ll ökar. 

SÄ ta idag ett beslut att fullt ut engagera dig i din dröm och ta de steg som Àr nödvÀndiga att göra oavsett vad det innebÀr för din omgivning.

NÀr du följer ditt hjÀrtas röst sÄ blir det alltid bra, bÄde för dig och din omgivning. 

Till en början kanske det inte varken kÀnns eller verkar sÄ, men du fÄr se den lÄngsiktiga planen. 

                             ❀❀❀❀❀

LĂ€mna ett svar