Dagens förbestämda tarotkort ~ De älskande nr 6 ~ 5/7 🌹✨

DE ÄLSKANDE

Har det nyligen dykt upp en ny person i ditt liv? Har du gått och blivit sådär härligt förälskad som när det fladdrar i magen.
Eller är det så att du redan lever i en relation och den här relationen har plötsligt gått in i en ny fas där du eller ni går i tankar som förlovning, att flytta ihop, köpa hus, gifta er, skaffa barn, att du eller ni båda två verkligen funderar/planerar för ett stadigt liv tillsammans?

Er kärlek känns kanske rätt, som att ni är menade för varandra och där ni inte kan tänka er ett liv utan den andre.
Kanske har ni många år tillsammans bakåt, och det har varit många toppar och dalar men just nu så har er relation nått en punkt där ni gemensamt kanske beslutar er för att satsa allt? Det är NI. Ni mot världen.
De finns tydligt en äkta samhörighet mellan er som verkligen är värd att fortsätta kämpa för. Man kan aldrig förvänta sig att ens partner ska kunna tillgodose alla ens egna behov 24-7, och gräset är inte alltid (eller sällan) grönare på andra sidan.
För det som ofta händer, när man väljer att gå isär då relationen är dålig, kommunikationen är obefintlig, parterna missförstår varandra, allt blir bara kaka på kaka hela tiden. Då är det lättare att bara ge upp istället.

Och då saknar man den här gnistan som man då även ”tror” är omöjlig att hitta tillbaka till, eller den här ”kär” känslan och väljer att träffa någon ny istället.
M e n det många glömmer bort, är faktiskt att åren går i den nya relationen också.. och problemen uppstår även där förr eller senare i olika former. Vad väljer man d å?
Att fortsätta kämpa eller börja om på ruta ett med ytterligare en ny partner?
Det är värt att fundera på.❤️

De älskande behöver inte alltid ha med kärleksrelationer att göra, kan även ha med syskon, arbetsrelationer, vänskap osv.
Dessa är lika viktiga. ❤️

Du kan alltså få ett underbart/spännande kärleksförhållande i ditt liv, någon som uppvaktar dig, uppleva romantik i stora lass. Uppleva positiva känslor med olika personer. Kanske möter du en ny vän. Eller en ny arbetskollega som kommer bli viktig för dig. Någon form av själsligt möte kan du även känna. Ni kan vara helt olika egentligen, men era olikheter kompletterar varandra på något vis. De den andre saknar ger den andra. Du kan gå från att varit väldigt ledsen, deppig under en tid plötsligt känna dig hel/komplett och det lär såklart bli lite förvirrande. Men du lär känna dig själv på ett annat sätt än du tidigare har gjort. ❤️✨

Lämna ett svar