Dagens förbestämda tarotkort ~ nr 5 ~ ÖVERSTEPRÄSTEN ✨

 

Söka upp andliga ”lärare”, likasinnade vänner, andliga sammanhang. Möta ditt inre.

Vad vill ditt inre säga dig?
Här handlar det först och främst om en man, men kan såklart vara en kvinna med.

Livet har gjort att du har kommit till en eller flera insikter, du har mognat, tvingats lära dig självacceptans. Du har nu kommit till en punkt, saker har lite tagits till sin spets.
Du kanske har ledsnat på falska osanna vänner, eller bara känner att de vänner du har delar inte riktigt samma värderingar som dig, och du inser att du behöver ut för att möta likasinnade. Din andliga utveckling blir allt starkare och starkare för var dag som går.

Eller är du sugen på att utveckla din mediala förmåga mera, i en andlig grupp? Då ska du lyssna på intuitionen som försöker föra dig dit. Känns det bra? Är det rätt. Du besitter troligen kunskaper som du kanske inte är fullt medveten om. Och just nu kanske du kommer på den ena eller den andra talangen och som ger sig till känna.

Du kanske lever ihop med en partner och ni två är just nu båda två i ngn form av personligt växande. Där ni vill hitta nya sidor av er själva och samtidigt lära känna de dåliga eller mindre trevliga sidorna. Men ni båda kämpar med var och en och tillsammans. Eller så möter du en själsfrände ex i samband med en andlig kurs, medial cirkel som du hoppar på? Från början kan er kontakt börja med en djup vänskap som kan utvecklas till oförglömlig passionerad kärlek. Var bär det här dig?

Du hjälper gärna andra att vägledas i livet, ger råd, stöd, tips, uppmuntran osv. Men glöm inte bort dig själv, fina du.
Sen är det viktigt att inte höja dig själv på en piedestal eller om någon annan möjligen har gjort detta. i så fall är det så att människor uppenbarligen ser upp till dig, men här ska du vara mycket försiktig!
dels kan avundsjukan göra att du fort åker ner från piedestalen eller att du själv tycker att du är såå bra och höjer dig själv. Då blir det inte bra. glöm inte att vi alla är människor med ett lika värde oavsett utbildning, arbetstitel, osv. ❤️🙏🏻

Lämna ett svar