Erbjudande ~

 

Erbjudande ~ Chakravecka

Vill du öka förståelsen för dig själv? Våga se dig själv ur flera olika nya perspektiv? Läka dig själv från gammalt som tidigare begränsar och har begränsat/ar en stor del av det som tidigare hindrar/ar dig från att KUNNA välja LIVET ~ KUNNA välja. Att kunna LEVA att välja sådant som faktiskt är BRA för dig?

Jag hjälper dig att gå in på djupet, att nå det som du själv kanske inte alls egentligen är medveten om och att hjälpa dig att ta reda på vilket chakra som är aktivt inom dig, vilket förklarar varför du gör ”si eller varför du gör så”. Sedan kommer du att få ett chakra att arbeta med per dag under en vecka, PLUS att det även ingår några andra delar.

Du kan få svar på varför du är så arg ex, vad som är dina medvetna, resp omedvetna tankar, vad som hjälper dig osv. ❤️

På detta vis balanserar du dina chakran inifrån på djupet. 🙏🏻

 

350:-

Lämna ett svar