Dagens uträknade Tarotkort 22/5-2019

Dagens uträknade TAROT kort 22/5 är:

VÄRLDEN nr 21 som står för fulländning ~ ett med universum ~ cirkeln är sluten. ❤️

Ärkeängel Mikael är kopplad hit. Tacka för det. Och t a c k säger jag. Du kan ha kämpat länge med något typ av arbete, det behöver inte vara ett fysiskt arbete det kan vara ett arbete på många olika plan. Emotionellt, andligt, fysiskt, osv.. n u först har du rott allt i hamn. Och du ska vara så stolt över dig själv. Säkerligen så har resan fram hit innefattat känslor som uttrycket ”blod, svett & tårar” 

Och det är ingenting konstigt. Men de har också gett dig lärdom, erfarenheter, tacksamhet. Inombords bör och känner du säkert belåtenhet och tacksamhet minst sagt. Nu är du helt enkelt redo att lägga de gamla bakom dig, men glöm inte att samtidigt klappa dig själv på axeln för dina fantastiska prestationer! 

DU har vuxit som människa både andligt och samtidigt utvecklats till en helt annan nivå vad gäller insikt, förståelse för universum.

Nu kanske du helt enkelt avslutar en utbildning, klarat av olika steg på arbetet, börjar nytt arbete, köpt hus. 

Helt enkelt tagit till dig och vågat erkänna dina talanger. Vilken frihet va😊

 

Lämna ett svar