V.46

VATTUMANNEN 

Under veckan som kommer så känner jag i ditt undermedvetna en massa sorg, ledsamheter, och förlust av någonting. Tårar rinner nedför dina kinder ser jag. Några av er kan välja att avsluta en kärleksrelation, en relation inom familj, släktet, men en relation som betyder väldigt mycket för er. Det kan finnas väldigt mycket ilska, svek, och rent av en hat kärlek, men för några andra  så kan det röra sig om en destruktiv relation som man känner att det måste få ett avslut. Allt är bara en som en enda djungel av problem där man inte vet h u r man ska hitta ut eller var man ska börja. Några andra av er kan bo långt från varandra och ha en relation som man känner en enorm saknad till den man är tillsammans med. Och saknaden kan stunder kännas som att den håller på att ”förgöra” dig.

Du kan börja ifrågasätta dig själv om allt är värt slitet.. i allt de mörka så kan man också ha träffat en ny kärlek. Eller också en ”nygammal” kärlek som börjar ta fart igen. Det kan också vara så att det faktiskt rör sig om själsfrände och tvillingsjälar här och ni har en själslig kontakt utan att ni ens är medvetna om det. Och då så pass att ni känner av varandra hela tiden.. den andres mående, humör, känslor osv. Vilket gör såklart att ni påverkas enormt i ert eget liv, särskilt om ni även lever i en egen kärleksrelation eller äktenskap. Du kommer under veckan börja tänka på en ”viss person”, som med det svarar dig att den även tänker på dig. Ni sänder lyckliga kärleksfulla tankar till varandra som fyller varandras kroppar med egoboost för er självkänsla. Kan vara en tanke som att ”Gå titta dig i spegeln och se vad vacker du är!” SÅ de är alltså din själsliga hälft som säger dessa orden till dig.

Ta bara åt dig! I allt tufft som du ni kan ha omkring er så fyller alltså din hälft dig med både glädje och styrka vilket gör att du känner dig starkare hela du m e n kan kanske inte samtidigt riktigt förstå varför. Här har du svaret. Ni är ett med varandra på själsnivå.

Kärlek Zäta ❤️

Lämna ett svar