V.46

VÅGEN

Ni vågar väntar romantik verkar det som. Det kan vara en kärlek som ni väntat på, men även ni som redan har en befintligt relation kanske sticker iväg på en weekend (sommarstugan) eller liknande. Där de väntar romantik. Några kan ha väntat på att skaffa barn, och denna vecka (helg) blir minst ett barn till. Då du är fruktbar. Det kan nämligen vara så att du under en längre tid kanske väldigt gärna velat skaffa barn, velat ha barn, och har försökt. Utan resultat. Men i helgen vågar är allt möjligt.
sen kan det för andra vara så att några har bokat in ett möte med någon väldigt stark person, en själsfrände eller tvillingsjäl och ska ses denna helg eller vecka med någon som den tycker väldigt mycket om, m e n som kan sluta i en avbokning. Och det för att den andre parten är så fruktansvärt rädd av någon anledning. Dels kan det vara så att det finns en tredje part med i det hela, och att dennes relation tar slut. Och att man här väljer att kapitulera, för man orkar inte mer. Man har alltså t ex tänkt åka och möta den man älskar och varit beredd att möta sina rädslor med allt vad det innebär, och i samband med detta så kan den även välja att avslöja dig för att få ett avslut.

Om du känner att det blir en väldigt tuff motgång av detta att inte få möta din hälft så har du hjälp av moderjord. Ge dig ut i skogen och låt henne hjälpa dig av med allt som hänger på dina axlar, försök kliv ur den djungel som du även tycker dig sitta fast i. Andas frisk luft, långa djupa andetag, behåll luften inne i lungorna innan du andas ut. Jorda dig. O m du kan lyckas finna ditt eget inre rum där du känner en trygghet, o a v s e t t hur mycket det stormar omkring dig i det yttre, DÅ kan det faktiskt storma bäst det vill. För DU och din trygghet är avgörande för hur ditt inre rum är.

 

Kärlek Zäta ❤️

Lämna ett svar