V.46

 

STENBOCKEN 

Under veckan så jobbar ditt undermedvetna med dig genom drömmar framförallt och försöker att avslöja någonting för dig. Du kan komma till en insikt om någonting t ex om något som du har saknat under ditt liv. För några av er kan det handla om en specifik relation och att det har saknats något i relationen som gjort att saker inte kunnat fungera korrekt. Och nu vill drömmen dels genom ditt undermedvetna försöka ge dig klarhet i saker, men kan också kommer i form av tankar, idéer och plötsliga bara att du vet  upplevelser. Som infall att man ska konfrontera ev inblandade personer i fråga och finna lösningar på saker och ting. Dock så kan det vara så att situationen leder till konflikter, meningsskiljaktigheter, och vice versa och i sin tur slutar det med att man inte finner några lösningar i stället och än mindre får några önskvärda svar alls.

Rådet är här är att ta några steg tillbaka så att du inte fortsätter ”stånga” dig blodig mitt uppe i en relation, situation eller med en person. Ibland går det inte att forcera fram saker vilket inte heller är meningen utan saker måste få ta den tid det tar och som den behöver. OCH Då gäller det också för dig att kunna se och tänka ur flera perspektiv, dvs inte enbart ur ditt eget endast.

Försök att sysselsätta dig med annat som får dig att komma på andra tankar vilket kommer få dig att kunna lämna allt för en stund. Ge dig ut i naturen och sammankoppla med moderjord, hon kan hjälpa dig att jorda dig hämta hem visdom om saker och inte minst få en andlig förståelse till saker och ting. Hjälpa dig att stärka både ditt självvärde, och komma i kontakt med dina känslor för att få kunskap och förståelse för hur och varför saker uppstår i ditt liv. Samtidigt kan hon ge dig kraft att orka kämpa vidare genom naturens friska källa. Återgå sedan till denna konflikt som du hamnat i och saker och lösningar kommer på automatik att komma till dig.

 

Kärlek Zäta ❤️

Lämna ett svar