V.46

SKORPIONEN

Du befinner dig på en jobbig resa just nu där du befinner dig i en situation som du Inte alls tror att du kan ta dig ur. Av lojalitet, skuld, skam, och allt vad du känner. Och du lever väldigt h ä r och n u, svårt att blicka framåt och även svårt att tänka bakåt. Väldigt depressiv får jag till mig men det kan också ha och göra med hösten som nu är den årstid vi verkligt befinner oss i, d o c k så är allt i ständig rörelse  och du själv är egentligen den som själv ska kunna styra över dina känslor som vad du ska känna.
och här får jag till mig att under allt detta, under alla insnirklade klängväxter som du antingen själv lyckats trassla dig in i, eller om allt detta vuxit sig fast i dig… om inte allt detta satt så hårt fast runt dig, så skulle du utan tvekan kunna trivas i din fysiska kropp, känna glädje, ha en helt annan energi mm rentav trivas och vara lycklig. M e n du tycker dig inte vara värd något bättre än det du lever i idag. Och du tror inte heller att du kan få något bättre vilket gör att du väljer att stanna i allt som är.

Dock Så ska du veta att livet inte ”ska” vara ett motstånd. Och definitivt inte hela tiden. Och inte ett tungt motstånd. Utan meningen är då att du ska stanna upp och titta på dig själv, fråga vad du gör för fel, fråga dig hur och vad du kan göra annorlunda, pröva igen och se om vägen går lättare.. gör den inte det så prövar du en annan väg. Och så gör du såhär tills att du funnit den väg med minst motstånd vilket innebär att du slutligen är på rätt väg. Gällande din familj så är det så att varje familjemedlem har fått en särskild roll och är meningen att de lära upp dig på olika sätt. Genom att vara dem de är.. M e n det är också meningen att d u ska växa som människa och våga utvecklas, annars så hade allt stått still. Du stått still och kanske även står still? Varje människa som du möter kommer du att lära dig någonting av. Så istället för att stanna kvar i något du inte vill så tacka istället varje person för den tid Du fick tillsammans med dem och låt livet gå vidare.

 

Kärlek Zäta ❤️

Lämna ett svar