V.46

KRÄFTAN

Du har sista tiden varit på väg åt helt fel håll.
Med det sagt så kan det vara läge nu att återknyta banden till ditt sanna jag. Du kan ha levt en lång tid i någonting som inte är du, arbetat på ett arbete bara för att få in pengar, levt i en relation för att det är eller varit enkelt osv. M e n nu kan du ha kommit till en vändpunkt pga olika orsaker som att kroppen strejkar för några av er, du inser att om du ska kunna kliva ur din situation oavsett vilken den än är så behöver du försöka backa lite. När man är mitt uppe i något så kan det blir svårt att kunna tänka helt klart alltid. Ta rätt beslut, utan att hamna i konflikter. Vara rättvis etc. 

Det som en gång var starkt och betydelsefullt för dig kan idag var något du inser inte längre tillför dig något. Åtminstone inte positiv delar i dig. Och på avstånd när du ser ur fler perspektiv vilket är viktigt att du kan göra här, så kanske du kan se att ljuset i tunneln endast är ut ur denna situation, relation. Man kan ha försökt länge länge på olika sett att hitta olika lösningar på saker. Och det känns här som att de här handlar om antingen kärleksrelation, eller en annan betydelsefull relation i någon form.

Där det är så himla viktigt att tala om var ens värderingar, tankar, känslor mm faktiskt är även om det kan vara något som sårar. Det är omöjligt annars att kunna möta den man lever ihop med. Och du ska tänka på dig och ditt hjärtas vägledning i första hand för det kommer i längden att hjälpa så många andra. Mår du inte bra så sprider sig dina energier omedvetet till de du har omkring dig, likaså om du mår bra ja då sprider du positiv glädje. Ta med dig detta här kära kräfta.

 

Kärlek Zäta ❤️

Lämna ett svar