V.46

FISKARNA

Din vecka handlar om att ditt hjärta försöker nå dig för fulla muggar. Och det kan yttra sig genom att du t.ex blir sjuk i någon influensa, tappar rösten, får ångest mm samtidigt som det kommer en del tårar. En del av er kan ha svårt att släppa fram tårar och då är det vanligare med ilska, och vredesutbrott som står för förtäckt sorg. Det finns en massa som behöver sättas ord på och du kan komma hamna i ett riktigt Stort vägval. Vad vill du, vad känner du, vad har du hittills åstadkommit och vad vill du ska ske härnäst framåt? Det som är viktigt är att i n t e ignorera vad ditt hjärta säger. Din intuition försöker vägleda dig, för att du ska komma rätt.

Just nu har du en väldig d i s h a r m o n i i ditt liv, vilket kan ha gjort att många saker har lagts på hög i ditt liv och från flera olika håll och på olika plan då orken har trutit. Och Hjärtat ditt har om du tänker efter under en längre tid försökt nå dig utan resultat och nu kan det vara saker för en del av er, som skett som summan av kardemumman.

Man kan även kämpa med en dålig självkänsla som dessvärre kanske fått styra många av dina livsval för mycket då det har lett till begränsningar istället. Mycket får jag är kopplat till ditt hjärtchakra och även  navelchakra som står för känslor och ditt självvärde. Att du inte tycker dig vara värd kärlek, att inte ha självförtroende, men att du ändå behöver veta att du egentligen behöver vissa saker men som du ändå inte är eller rättare sagt t r o r vara kapabel att skapa och förtjäna. Som bottnar i din barndom.
ALL den disharmoni som idag finns i ditt liv kan du själv förändra genom att med all din kraft skapa det liv som du själv vill ha. Känn efter i ditt hjärta vad det är du älskar, vad det är du vill, och följ hjärtat. För du KAN. Men du måste måste tro på dig själv, även om du inte tror på dig själv så får du tvinga dig själv att intala dig att tro på dig själv. Slutligen kan du uppnå harmoni.

 

Kärlek Zäta ❤️

Lämna ett svar