1 ~ Magikern

The wild unknown tarot
Kim Krans

Magikern står för möjligheter som dyker upp, och kanske möjligheter som du inte alls trott tidigare kunde vara möjliga. Du har kunskaper om saker och de är viktigt att du även är öppen för något nytt, framför allt sådant som är nytt för dig. Här befinner du dig just nu i period där du har en extra stark förmåga för att kunna utveckla någon särskild talang eller kunskap om något och inom ett särskilt område. Så här gäller det att
Vara beslutsam ha kraft och vilja till och vara mer och ha viljan till att lösa de eventuella problem du möter eller står inför. Var därför kreativ och använd din initiativrika förmåga. Som person är Magikern karismatisk och har förhoppningsvis kommit till den insikten att ”hen har allt som den behöver för att kunna nå sina målsättningar”.

Den mindre bättre sidan är manipulation och att ha ett eget stort intresse för sig själv och sitt eget utan egentligen viss hänsyn till andra. Vad gäller arbete så är Magikern duktig och skicklig och det finns inget som håller hen tillbaka från att göra de framsteg som behövs fast det finns motgångar även när oddsen är emot dig. Du försöker se möjligheter i stället för att bara se begränsningar samtidigt litar du på allt som kommer till dig och dina förmågor.
Du står upp för dig själv och visar omvärlden vem du är och Vad du kan. På så vis visar du Att du Litar på dig själv och då gör även omgivningen också det.
Du visar upp dina positiva och goda sidor. Det finns något inom dig som du skulle vilja förändra eller något i ditt liv som du vill förändra. Och det handlar om något större än att byta färg på gardinerna i köket. Du vet inte h u r du ska få energin till att ta tag i det här, eller var energin ska komma från. Vilket i sin tur kan göra dig irriterad, frustrerad. Då är det viktigt att börja med små steg i taget, och när gnistan är riktigt het då går allt utav bara farten och plötsligt är det inte jobbigt längre.