V.47

VATTUMANNEN 

Du bär på en skuld i någon form inom dig, skuldkänslor gentemot en annan människa, men kan också vara gentemot flera personer för att du slits mellan flera parter, och då upplever jag samtidigt en stor sorg som du försöker att lägga lock på. Inom dig så v e t du mycket mer än vad människor omkring dig verkar tro stundvis. Du kan upplevas eller mer eller mindre bli behandlad som om du vore dum emellan åt. Vilket är det sista du är. Utan kraftfull är ett bra ord för dig, och då både fysiskt och psykiskt. Du vet även hur du kan vara kraftfull., men frågan är om du är det. Upplever att många av er är mer kraftfulla på ett negativt sätt. Inte kraftfull på ett kärleksfullt sätt utan mer kanske på ett auktoritärt sätt.. å andra sidan handlar det om att beskydda dig själv. En typ av överlevnadsstrategi.

Du kan vara rädd för att andra ska utnyttja dig, och då väljer att vara ”hård” istället. Innerst inne kan du vara livrädd för att missbruka din kraft, rädd för att andra människor inte ska acceptera dig så som du är, att du inte känner att andra är fina eller bra med dig, att andra helt enkelt inte skulle acceptera eller R e s p e k t e r a dig om du lät hela ditt sanna jag får lysa. Din maskulina kraft kan helt enkelt ha blivit väldigt obalanserad istället, och därav så kan du behöva få hjälp med att balansera dessa energier Yin och yang.

Det kan vara en situation i ditt liv som kräver att du verkligen gräver djupare i. Nöj dig inte med halvdana svar, ursäkter.  Oavsett vad det än handlar om så är det inte rätt för dig, och om din kropp har sagt stopp eller nej på något sätt så lyssna här! Det är av yttersta vikt. Din intuition är din vägledare. Det finns viktig information som blir undanhållen för dig. Gräv djupare., ställ frågor, och ännu fler. Var jobbig. Spräck bubblan. Oroa dig inte för vad som komma skall, för det här är inte det enda tillfället som kommer för dig. Det finns något ännu bättre för dig! Men först måste du slå dig FRI. Det kommer krävas både mod och tillit att lämna en situation, som sagt oavsett vilken den än är just nu. Du kan komma bli ledsen, besviken, känna dig förrådd. Men Kom ihåg att du ska vara sann mot dig själv, o c h förtjänar situationer som är grundat på KÄRLEK. Nöj dig aldrig med mindre. Nöj dig inte heller med ett nej utan fortsätt framåt och ta dig ut genom mörkret och fram i ljuset. Allt kommer successivt bli bra.

Kärlek Zäta