V.47

TVILLINGARNA

Denna vecka kom många budskap. Dels så handlar de om reinkarnation här får jag till mig, tvillinggraviditet, tvillingar, mm

Du som läser detta har en särskild förmåga att arbeta med barn, eller för att ta hand om barn. Barn överlag kan dras till dig särskilt mycket. Du kan under en tid försökt få barn, och under veckan så kan ett graviditets besked avslöjas, presenteras. Eller kanske får du veta att du ska bli mormor, farmor, moster, faster osv. Hur som haver så har du en särskild gåva att ha hand om barn. Så har du haft planer på att söka arbete som förskolelärare, pedagog, barnskötare ja att få arbeta med barn i alla olika former så skjut inte undan den tanken utan ta de på allvar. Det finns barn därute som har stort behov av dig, och du mycket att erbjuda dessa barn. Det kan även vara så att du tar emot en fosterhemsplacering.

För er som kan komma få en graviditet presenterad för er, så vill jag berätta något kraftfullt. De som kom till mig är att de barn du ni bär på är er, hur ska jag säga, d i n närmaste familjs senaste bortgångna. I form av barn, tidig ung bortgång, etc som kommer att reinkarneras i detta barn som väntas. Så låt säga att du förlorat en älskad kusin, Lilla syster, eller liknande så får jag till mig att denne kommer att reinkarneras. En lycklig förändring är alltså på väg. Och för er som inte väntar barn så kan de även vara ett husdjur. Men du kommer hur som haver att kunna få möjlighet att tillgodose Behov som du önskat att ditt inre barn skulle få.

 

Kärlek Zäta