V.47

STENBOCKEN 

Du har under en tid önskat och längtat och några kan även ha bett om vägledning och änglarnas hjälp. Det kan vara din oro alltifrån bostad, ekonomi, kärlek, arbete mm. Du känns trött och orkeslös. Vilket kan bero på att du har slitit och kämpat en stund för att klara av en ekonomisk stress som hänger över dig. Men kan också bero på en stor önskan att vilja förverkliga något som att bygga hus, vänta barn, planera, boa och förbereda för något som komma skall. Alla tankar och känslor som snurrar inom dig kan leda till att du istället väljer att stänga av för att det blir för jobbigt. Men det är viktigt att du vilar och stannar upp emellan, när du är ledig. Och då också verkligen försöka lyssna inåt när du får vägledning som är viktig för dig.

Du behöver vila, pausa och stanna upp. Rå om dig själv, lyssna på din kropp och vad den säger till dig. Genom tankar, din magkänsla (intuition), drömmar, känslor, dofter, idéer mm så blir du vägledd att finna svar på sådant som du söker av dina änglar och guider. Upplever även att några av er inte känns helt tillfreds i era eventuella kärleksrelationer, där ni kan börja ifrågasätta en massa. Är du en av de som inte känner dig hemma, känner dig annorlunda, att du inte passar in, etc? Att du kan sakna en grundtrygghet oavsett var du en är? Men du kan kanske inte förstå varför.. det här kan göra att många av er väljer att isolera er från omgivningen pga att det är enklast så.
Men du ska veta att du är inte ensam om att känna på det här viset. Du själv behöver komma till en insikt och en vilja om att göra en förändring i ditt liv, då på arbetet, hemma, skola eller vad du din sysselsättning är om dagarna. Men det viktiga är att du ska känna dig trygg och bekväm annars är det svårt att kunna leva ett normalt liv.

Sen de bekymmer, frågor, tankar och alla funderingar kring ekonomi.. de kan du lägga på hyllan. Försök ha tillit. Tänk dig att du tar alla de saker som oroar dig och skickar upp till änglarna och universum. Desto mer öppen blir du. Du blir mer öppen för att ta emot då, men när du oroar dig så sluter du dig. Allt kommer att lösa sig, och lägg märke till dina återkommande tankar, idéer mm. Sen följer du dem. Ju mer du kan slappna av desto bättre och fortare kommer du att kunna ta emot det som väntar. Nu ska du passa på att återhämta dig efter en hektisk period.

 

Kärlek Zäta