Aloe vera


Aloe Vera 

Aloe vera – är denna mjukgörande, fuktgivande och lugnande växt. Flitigt använd i en rad olika hud- och hårvårdsprodukter. Dessutom dricks den som kosttillskott av miljoner människor världen över.


Aloe vera utvald för dig

Det finns ca 180 arter – Aloe vera, Aloe Barbadensis Miller, som Forever använder i sina produkter, och som är den mest kraftfulla. Det är denna suckulenta växt – med sina gröna, knubbiga blad – som utnyttjats för sina fantastiska egenskaper i över tusentals år. De gamla grekerna insåg vilken kraft som fanns att hämta här. Aloe Barbadensis Miller är en subtropisk planta som klarar att lagra mycket vatten. I dess blad finns en trögflytande gelé som förutom vatten innehåller en unik blandning av ämnen. Denna värdefulla Aloe vera gelé är sedan starten 1978 basen för Forever Livings produkter.


Aloe veras produkter är av högsta kvalitet kräver råvaror av samma kaliber

Forever Living kontrollerar hela processen från planta, till produkt, till dig. Allt för att kunna garantera dig högsta kvalitet. De börjar från grunden med bördiga jordar som ger god växtkraft och mycket näring till plantorna i ett klimat med över 2 000 soltimmar per år. Varje planta tas som ett rotskott från ett moget exemplar. När plantan är ungefär tre år skärs de mogna bladen av för hand och transporteras vidare för att renas och stabiliseras. Att processen är snabb är oerhört viktigt för att råvaran ska hålla sig fräsch. Endast den finaste innergelén används från Aloe vera-bladen. För att inte utarma jorden praktiseras växelbruk.

 

Allt på Forever Living kretsar kring Aloe vera

Det avspeglas inte minst i kunskapen om växten och det breda utbudet av Aloe vera-produkter. Produkter som älskas av oändligt många och marknadsförs av Forever Livings återförsäljare i drygt 160 länder. Aloe vera av högsta kvalitet. Forever Living arbetar hårt med att skapa kvalitet för att du som använder Aloe vera-produkterna ska bli nöjd – eller mer än nöjd. Därför ansvarar de för hela processen – från planta och produktion till transport och lagerhållning – och kontrollerar kontinuerligt kvaliteten i egna laboratorier.

 

Det är en garanti för att deras produkter alltid ska hålla måttet

Deras egen forskning och utvecklingsavdelning utvecklar ständigt sortimentet för att passa marknadens förändrade behov och önskemål, eller uppdaterade regelverk och lagkrav. Alla ingredienser och användningen av dem i Forever Livings produkter är idag tillåtna inom EU och Skandinavien och anses vara säkra för konsument. Deras Aloe vera-juice, till exempel, tillverkas enligt mycket strikta kvalitetskrav och är gjord på själva innerfilén av just arten Aloe Barbadensis Miller. Den tillverkas alltså inte av de yttre delarna av Aloe vera-plantans blad. Miljontals människor dricker tryggt Forever Aloe Vera Gel dagligen.

kontakt:

Zatasforeverliving@gmail.com