Hematit ring ~ 20.0 mm

kr25.00

HEMATIT RING

Fysisk hjälp

Denna sten fokuserar energi & känslor för att skapa balans mellan kropp, sinne och ande. Den löser upp negativitet samt hjälper till och skydda dig från att absorbera eller ta upp andras negativa energier utifrån. Hematiten är en stark sten som stödjer dig på flera olika vis. Den vill få dig att känna dig mer trygg och jordad om du kämpar med en, skygghet, stärka din självkänsla när den är dålig, kämpa för att stärka din överlevnadsförmåga, öka din viljestyrka, tillförlitlighet & självförtroendet.

Den hjälper även till att absorbera negativ energi samtidigt som den försöker lugna i stressade situationer och då oro ofta infinner sig. Eftersom stenen är så stark så är den mycket bra att bära i många olika situationer för att hjälpa dig att vara både jordad men även att få starkt beskydd. Den är kopplad till rotchakrat (de första chakrat) där den hjälper till att omvandla de negativa energierna mot positiva i stället.

 

Vilken hand

Ringen ska alltid bäras på vänster hand oavsett om du är höger eller vänsterhänt. Likadant om du bär ett armband eller liknande så när det på vänster arm. Därför att den ska vara effektiv till att läka smärta eftersom det upprätthåller laddningen av nervceller. Magnetisk hematit kommer också att reglera blodflödet i kroppen. Stenen används också till att bota, lindra huvudvärk och anemi. De finns även fler fysiska fördelar som lindrar bl a kramper, problem med ryggraden, benbrott mm.

Kan man sova med ringen 

Vill du främja en djup helande sömn så är hematit ett bra val. Innan du går och lägger dig kan du ta stenen/ringen/osv i handen och samtidigt visualisera för dig själv hur fantastiskt gott du kommer att sova & sover hela natten, sen lägger du den under kudden eller sätter den på fingret igen. 

Renas

Enklaste variant. Skölj i kallt vatten några sekunder men den får ej ligga i vatten då den kan börja rosta. Alt gräv ner i jorden några timmar, använd rökelser, salvia.  Rekommenderar dock att följa videos eller liknande. 

Laddning

Enkel version. Visualisera för ditt inre vad det är denna sten skall hjälpa dig med, samtidigt håller du den i handen. säg alltid tack. Rekommenderar dock att följa videos för detta eller liknande. 

Om ringen går sönder

Då är det sannolikt att ringen har ”gjort sitt” kan man säga. Att den utsätts på ett sätt för negativa energier så att den inte mäktar med. Stenens jobb är att absorbera allt tungt och att beskydda. Har man då inte hunnit rena den mellan så blir det en enorm kraftladdning. Meningen är då att ägaren behöver köpa sig antingen en ny likadan alt annan modell. I andra fall kan det stå för att stenen inte är tillräckligt kraftfull för det beskydd som man faktiskt behöver. 

 

 

1 i lager

Kategori:

Beskrivning

1 st hematit ring även kallad blodsten

Ringens bredd: 4 mm 

Fingermått: 20.0 mm 

Leverans sker inom 3-5 arbetsdagar 

 

Ytterligare information

Vikt 5 g

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.