Tigeröga hänge

kr50.00

Berlock/hänge i tigeröga

Mått: 14 mm 

Kedjan ingår ej 

Slut i lager

Beskrivning

Tigerögas egenskaper

Den hjälper dig att övervinna rädslor, utmana dina konstnärliga och kreativa talanger, fysiska förmågor och att prova på något nytt. Används för att övervinna rädsla under tentor, tävlingar, viktiga möten och offentliga framträdanden. Skyddar mot andras negativa intentioner, skärper sinnena och hjälper dig att uppmärksamma detaljer. Hjälper dig även att få överblick över situationer och när saker händer för snabbt. Den stärker självkontrollen och minskar längtan efter fel mat och minskar behovet av överkonsumtion av mat, cigaretter, alkohol mm. Minskar ångest orsakad av ensamhet och känslan av otillräcklighet samt att stärka förmågan att uthärda genom lång tid.

Skapar balans och lugnar spänningar inom familjer och relationer där meningsskiljaktigheter. Den ger harmoni mellan människor med olika övertygelser, religiösa övertygelser och tillvägagångssätt och hjälper båda parter att hitta en gemensam grund. Det är en fantastisk talisman för professionella medlare och andra som går igenom svåra förhandlingar.

Tigeröga stärker de manliga energierna och lär hjälpa män som har fertilitetsproblem, både fysiska och psykiska. Den sägs stimulera både testiklar och öka spermieproduktionen och livskraften hos spermierna.

Mer information

Vikt 5 g
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: