Ditt egenvärde 10/8-2022

DITT EGENVÄRDE & SJÄLVVÄRDE

Vad behöver du för att utvecklas? 

Var du än är idag, relation, singel, arbete, ekonomi, karriär osv.. så är det något inom dig du länge velat göra eller fortfarande vill, men du vet inte hur du ska ta dig dit. Det första är att Du behöver finna en fristad. Där du har möjlighet att vända dig inåt och öppna upp din andlighet. För Du är stark bortom något som du aldrig kan mäta med någon annan, gå in i din egen kraft. Ha med dig att succé kommer expandera hela ditt liv. Genom att gå in i en fristad har du möjlighet att reflektera, fundera, läka inifrån eventuella känslomässiga och fysiska sår. Yttre svårigheter kan absolut minskas genom att ta tid på dig och befinna dig i din fristad. Denna resa kan givetvis bli tung under resans gång, och då är det läge att ta ett kliv åt sidan för att fundera över vad som är viktigt i ditt liv, så du vet åt vilket håll du ska fortsättningsvis. Fristaden kan vara i naturen, i ditt hem, eller någon annanstans. De väsentliga är att du faktiskt kan gå inåt. Du är starkare än du tror och det är dags att ta tillbaka din makt. Även om bördan kan vara tung också så kommer den ändå ge dig än mer styrka och erfarenheter. Kan du känna att du ”stått och sett på?”, låtit andras behov komma före dina egna? Då är det ännu mer läge att ta tillbaka din makt. Du ska inte och behöver inte anpassa dig, rätta dig efter andras liv. Ja om du tar tillfället i akt och börjar stå upp för dig själv, så kommer du växa ännu mer. Om du också vill lysa upp vägen för andra genom ditt eget ljus så kan du även göra det.

Har du förlorat dig själv genom att givit bort din egna inre kraft så behöver du ta tillbaka den. Var inte rädd för att bli dömd etc eller vad andra ska säga, tycka och tänka. Nu är det dags att bestämma dig för om du vill fortsätta i samma ekorrhjul (nuvarande situation), men då på dina villkor inte efter någon annans. Är du medveten om att du kan nå precis vilket mål du än vill? För ju mer du genuint känner detta inom dig, desto mer kärlek, välstånd, positiva energier osv kommer att infinna sig i ditt liv. Är det så att du under vägen stöter på spä och elände så pass att du faller, så påminn dig själv om att du inte är svagare för det. Utan upp och hoppa borsta av dig. Se för ditt inre vad du lärt dig genom livet. Fortsätt tro på dig själv!

Vilken aspekt bör du fokusera på?

Det är dags att besluta dig för vart du ska, ditt mål. För att ditt ljus lyser så klart. Ditt hårda arbete kommer att löna sig, var så säker på det. Har du ofullständiga projekt, olösta relationer t ex som bara blivit framskjutna hela tiden så är det inte för sent. Det är aldrig försent faktiskt. Bättre sent än aldrig… dina drömmar önskningar kommer att förverkligas. Se dock till att skydda dig på vägen. Skydda dig från andras energier på olika sätt så de inte drar ner dig. Inte minst gratta och peppa dig själv för minsta lilla du gör hela tiden. De som eventuellt under din resa inte varit snälla, fina och genuina.. släpp de, släpp dem, släpp eventuell sorg, svek osv. För har du kommit så långt har du redan nått sitt mål.

 Vad ska du prioritera? 

Följa ditt hjärtas önskan. Kärlek flödar från dig och till dig på alla sätt. Du är älskad, djupt älskad. Rör det sig om romantiskt kärlek så är allt de eventuella tidigare sår i full läkning eller också redan läkta.. (inuti). Lita på all återkommande vägledning som hjärtat ditt talar, trots att det gör eller kommer att göra ont. Dina änglar, guider, kraftdjur arbetar vid din sida hela hela tiden. Det tankar, känslor som kommer att du ska göra si eller göra så, är vägledning. Inte påhitt! Så välj väg, allt är möjligt. Du har nya vyer, att röra dig i. Se nytt, göra nytt. Låt inte andras åsikter på något sätt bestämma din väg framåt eller vilket håll du ska. Säg JA till förändring, JA till livet!

❤️‍🩹

Lämna ett svar